· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Победила КОРОНУ и променила ИМИЏ! Ево која наша глумица је спремна за улазак у 2021. годину (ФОТО)

Популарна глумица поново се нашла у жижи интересовања од почетка емитовања серије Тате

1607543826_micic.png
Фото: InstagramScreenShot/micicmarijana

Глумица широког осмеха и још невероватнијих улога у комедијама, Маријана Мићић успешно се изборила са корона вирусом. Наиме, популарна глумица похвалила се фотографијом уз коју је навела и како се изборила са овим опаким вирусом који је прележала заједно са својим партнером.

Прочитајте још: Отац Дарка Лазића се бори за живот; Певач сломљен од бола ... Тешко да ће се извући, јако је лоше (ФОТО)

- Као неко ко је ходајућа параноја, пуна страхова, основаних али и оних других, као неко ко се чувао и није имао контаке током протеклих месеци, заразила сам се, тачније заразили смо се заједно Милош и ја у истом тренутку, сату, са идентичним симптомима  Тог тренутка сам се искључила ,тв, портали,интернет, све што постоји одакле допиру вести за мене је тог момента престало да постоји . Појавила се дисциплина, храброст, снага и мир. Мир у дубини - посведочила је Маријана на свом Instagram налогу.

Прочитајте још: "Уз Џеја су остали само његови пријатељи": Овај тужан ДЕТАЉ из живота Џеја Рамадановског нико није знао

Такође, додала је ида су зајендо победили и вирус, али и да су спремни за нове победе у Новој години.

- Чувајте се, али се немојте плашити, чини ми се да болести воле страх. Радујте се данас, вечерас као да је сутра Нова година. Сви смо исти, нема заштићених, само дисциплинованих и оних који на први симптом реагују - закључила је Мићићева.

Уз то, она се недавно похвалила и новим имиџом. Маријана је скратила косу и унела потпуно освежење у свој изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.