· · Komentari: 0
POZNATI

Pobedila KORONU i promenila IMIDž! Evo koja naša glumica je spremna za ulazak u 2021. godinu (FOTO)

Popularna glumica ponovo se našla u žiži interesovanja od početka emitovanja serije Tate

1607543826_micic.png
Foto: InstagramScreenShot/micicmarijana

Glumica širokog osmeha i još neverovatnijih uloga u komedijama, Marijana Mićić uspešno se izborila sa korona virusom. Naime, popularna glumica pohvalila se fotografijom uz koju je navela i kako se izborila sa ovim opakim virusom koji je preležala zajedno sa svojim partnerom.

Pročitajte još: Otac Darka Lazića se bori za život; Pevač slomljen od bola ... Teško da će se izvući, jako je loše (FOTO)

- Kao neko ko je hodajuća paranoja, puna strahova, osnovanih ali i onih drugih, kao neko ko se čuvao i nije imao kontake tokom proteklih meseci, zarazila sam se, tačnije zarazili smo se zajedno Miloš i ja u istom trenutku, satu, sa identičnim simptomima  Tog trenutka sam se isključila ,tv, portali,internet, sve što postoji odakle dopiru vesti za mene je tog momenta prestalo da postoji . Pojavila se disciplina, hrabrost, snaga i mir. Mir u dubini - posvedočila je Marijana na svom Instagram nalogu.

Pročitajte još: "Uz Džeja su ostali samo njegovi prijatelji": Ovaj tužan DETALJ iz života Džeja Ramadanovskog niko nije znao

Takođe, dodala je ida su zajendo pobedili i virus, ali i da su spremni za nove pobede u Novoj godini.

- Čuvajte se, ali se nemojte plašiti, čini mi se da bolesti vole strah. Radujte se danas, večeras kao da je sutra Nova godina. Svi smo isti, nema zaštićenih, samo disciplinovanih i onih koji na prvi simptom reaguju - zaključila je Mićićeva.

Uz to, ona se nedavno pohvalila i novim imidžom. Marijana je skratila kosu i unela potpuno osveženje u svoj izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.