· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

Победник Еуросонга се огласио након скандала: "Јесам глуп, али нисам толико" (ФОТО)

Након што је Италија у финалу Еуросонг такмичења у Ротердаму победила, дошло је до великог скандала

1621836171_eurosong.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Еуровисион

Камере у бекстејџу током гласања, забележиле су тренутак, када је Дамиано Давид, наводно конзумирао опијате. Снимак је исте секунде постао виралан, а на конференцији за новинаре, постављено му је и питање око спорног тренутка.

Прочитајте још: "УЛЕТЕО БЕЛИ ПАКЕТИЋ У КАДАР": Да ли су ово НОВИ докази да је Италијан стварно уплетен у још ВЕЋИ СКАНДАЛ (ФОТО/ВИДЕО)

Шведски новинар, упитао је победника Еуросонга, да ли се дрогирао током ишчекивања резултата, док је његов одговор био веома јасан и одричан.

Након што се подигла велика медијска прашина, челни људи престижног такмичења, одлучили су да представника Италије, тестирају на наркотике, а због читаве ситуације огласио се и фронтмен групе Марескин, Дамиано Дејвид:

Фото: Инстаграм принстсцреен/манескиноффициал

- Никада у животу нисам конзумирао кокаин и сигурно нећу почети током живог преноса пред целом Европом -  рекао је Дамијан и наставио:

- И то пред камером која је уперене у моје лиц?! То зато што сам глуп? Јесам, али не толико!

Потом је и на званичној Инстаграм страници, издато саопштење у коме се наводи да чланови бенда никада нису користили дрогу:

- Заиста смо шокирани тиме што поједини људи говоре да је Дамијан користио дрогу. Ми смо против дроге и никада нисмо користили кокаин. Спремни смо да се тестирамо јер немамо шта да кријемо. Ми смо овде да представимо нашу музику и веома смо срећни због наше победе на Евровизији, и желимо да се захвалимо свима на подршци. Рокенрол никад не умире. Волимо вас - наводи се у објави групе "Манескин".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.