· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

Случајност или не? Ево шта повезује групу Манескин и Констракту на ЕВРОВИЗИЈИ (ВИДЕО)

Велико финале Евровизије 2022. у Торину одржава се вечерас, када ћемо и званично добити овогодишњег победника престижног такмичења

1652541953_maneskin.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен илустрација

Група Манескин, на челу са Дамјаном Давидом, донела је прошле године победу Италији са песмом "Зитти Е Буони" и тиме престижно такмичење Евровизија 2022. довели су у своју земљу.

Прочитајте још: ЕВРОВИЗИЈА 2022: Ко ће бити ПОБЕДНИК? (ФОТО)

У вечерашњем финалу, наступиће 25 земаља, међу којима је и наша представница Констракта са песмом "Ин цорпоре сано".

Ана Ђурић, освојила је читаву Европу својом необичном појавом, али и нумером, која иако се пева на српском и има поједине латинске називе, због специфичне кореографије рауземе читав стари континет. Иако се Украјина сматра главним фаворитом за предстојећег победника, највише због ситуације у њиховој земљи у којој се тренутно налазе, многима је представница Србије озбиљан фаворит.

 

@ссл4ве Yоу хеард хим!! Воте 24 тонигхт!!!!!! | #мåнескин #дамианодавид #констракта #инцорпоресано #Еуровисион2022 #форyоу #форyоупаге #фyп #xyзбца #вирал ♬ оригинал соунд - лана

Ипак, није случајност да је Констракта међу првих 6 главних за победу, јер наступа под бројем 24. Оно што је битно да напоменемо је и то, да је група Манескин, у финалу 2021. године у Ротердаму, наступала управо под овим редним бројем и победила на престижном такмичењу. Случајност или не? Видећемо вечерас од 21х када је на програму велико финале Евровизије 2022. у Торину.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.