Oglas
· · Komentari: 0

"ULETEO BELI PAKETIĆ U KADAR": Da li su ovo NOVI dokazi da je Italijan stvarno upleten u još VEĆI SKANDAL (FOTO/VIDEO)

Digla se polemika na društvenim mrežama!

1621834154_98717_h-56916769_f.jpg
Foto: Epa
Oglas

Posle skandala na Evroviziji gde su gledaoci i novinari optužili italijanskog pevač Damiano David (22) da je šmrkao kokain u prenosu uživo, fanovi pokušavaju da mu pomognu, međutim pojavili su se novi "dokazi" da možda Italijan stvarno ima veze sa silnim optužbama.

Naime, isplivale su fotke stola za kojim su predstavnici Italije sedeli, ali iz drugog ugla.

Evrovizija se oglasila o ovom skandalu koji trese ceo svet i, kako pišu strani mediji, ceo bend biće testiran na drogu, kako bi se uklonile sumnje.

Pošto slučaj nije završen, dokazi samo izlaze na videlo. Nakon što su isplivale slike na kojima se vidi da je svuda oko pobednika staklo, sada se pojavila nova slika koja je podgrejala sumnje.

Fanovi su na stolu za kojim su sedeli predstavnici Italije uvideli beli paketić.

Društvene mreže su se usijale od komentara da to nije kokain, već zgužvana salveta, dok drugi misle suprotno. Ko je u pravu, procenite sami.

Pogledajte još jednom sporni snimak, koji je Italiju nakon pobede na Eurosongu 2021. doveo u sami centar skandala:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas