· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ ПРИЧЕ

Почетак љубави између Зорице БРУНЦЛИК И КЕМИША био је ФИЛМСКИ: "Вереница и њен отац су га чекали да га воде кући.."

Права љубав све побеђује, о чему сведоче Кемиш и Зорица

1649076319_goran_jovanovic_10032021_0020.jpg
Фото: Ата имагес

Певачица Зорица Брунцлик и хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш у браку су већ 37 година, а њихове емоције не јењавају. Једном је Зорица открила да је Кемиш увек био окружен лепим девојкама, а да је њу посматрао као "тетку којој је увек љубио руке, јер је била у средњим тридесетим, госпођа са троје деце". Фолк звезда је испричала да се један од судбоносних сусрета десио баш у Паризу:

- Значајан сусрет за нас десио се у Паризу, у априлу 1980. У 'град светлости' стигла сам с најстаријом ћерком Маријом, а пошто смо он и ја били смештени у два различита хотела у истој улици, заједно су нам организовали превоз до места на којем је одржан концерт - преноси "Блиц", а Зорица је признала да је већ тада наслућивала да би се нешто могло догодити између њих.

Прочитајте још: ПЛАТА ИЗ СНОВА, А ОНА ИДЕ НА ПОСАО УПЛАКАНА: Ана Севић открила којим се послом бавила пре певања

Након две недеље, после повратка у Србију, певачица је отишла на аеродром да сачека Мирољуба. Међутим, изненађење је уследило када је угледала његову наводну вереницу са оцем, који су, по свему судећи, дошли били да га воде кући:

- Када је изашао из авиона, прошао је поред њих, запутио се ка мени и пољубио ме, не обазирући се на зачуђене погледе. Наводна вереница, како ми је рекао, никада није била запрошена, него је то само прижељкивала. Пошто је она била из Беча, као џентлмен, сместио ју је с оцем у свој стан како би разрешили непријатну ситуацију, а ја сам код куће имала троје деце и мајку, па нисмо знали где да проведемо вече. Маму сам претходно слагала да идем на концерт, предочивши јој да постоји могућност да преспавам у Вршцу - присетила се Зорица тог тренутка који се догодио на аеродрому.

Прочитајте још: ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ ШОКИРАЛА новом изјавом: "БИВШИ МОМЦИ МИ ДОЛАЗЕ У ЕМИСИЈУ, ЊИХОВЕ ЖЕНЕ ТО НЕ ЗНАЈУ"!

О вечери када су морали да се возе по Београду и повезу полицајца кога је болео зуб, Зорица је рекла:

- Због претходних погрешних избора, било ме је срамота да јој кажем да идем на састанак на којем сам се уствари и смувала са Кемишем. У хотел нисмо могли, јер смо обоје познати, једнако као ни у ресторан. Возили смо се по Београду и околини, кад нас је у Гроцкој зауставио полицајац и замолио да га повеземо до зубара, јер трпи болове... Толико смо се спетљали објашњавајући да идемо из неког студија, а потом, кад смо га оставили, Мирољуб је предложио да ипак одемо до једног хотела, где ће наш боравак уз помоћ једног његовог пријатеља бити дискретан. Иако је обећао да ће се склонити са улаза док ја не прођем, вирио је иза рецепционарског стола, али никада није открио тајну. Тако је почела наша љубав - открила је Зорица својевремено домаћим медијима.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.