Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА ЈЕ ОБУКЛА: Прелепа и презгодна кандидаткиња "Звезда Гранда" опет издоминирала

Синоћ се као и сваке суботе одржавало такмничење "Звезде Гранда", а такмичарка која се издвојила како појавом тако и гласом била је Атомска Мина.

1709472579_Untitled.png
фото:принтсцреен/yоутубе.Звезде гранда
Oglas

Млада такмичарка "Звезда Гранда" позната под називом Атомска Мина поново је успела да издоминира својом одевном комбинацијом. У јучерашњој емисији у којој је наступала обукла је црни комбинезон, али без обзира што је то једноставан комад одеће она га је обогатила упечатљивим сјајним дубоким плавим чизмама које је изнела на фантастичан начин. 

фото:принтсцреен/yоутубе-Звезде гранда 

Такође, осим стајлинга показала је колико леп и моћан глас има. Синоћ се представила са песмом "Горе од љубави" од Цеце, па одушевила публику док је од жирија добила четири гласа и тиме отишла у бараж. У баражу је прошла директно даље и успела да се пласира у седми круг такмичења! 

Када је прошла даље публици се обратила речима:

-Хвала публико до неба, ако сте ви заслужни, хвала директоре и жири, љуби вас и воли Атомик Мина 22.годна из Београда. - рекла је Мина у емисији и послала пољубце публици. 

 

 

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas