Oglas
· · Komentari: 0

POGLEDAJTE ŠTA JE OBUKLA: Prelepa i prezgodna kandidatkinja "Zvezda Granda" opet izdominirala

Sinoć se kao i svake subote održavalo takmničenje "Zvezde Granda", a takmičarka koja se izdvojila kako pojavom tako i glasom bila je Atomska Mina.

1709472579_Untitled.png
foto:printscreen/youtube.Zvezde granda
Oglas

Mlada takmičarka "Zvezda Granda" poznata pod nazivom Atomska Mina ponovo je uspela da izdominira svojom odevnom kombinacijom. U jučerašnjoj emisiji u kojoj je nastupala obukla je crni kombinezon, ali bez obzira što je to jednostavan komad odeće ona ga je obogatila upečatljivim sjajnim dubokim plavim čizmama koje je iznela na fantastičan način. 

foto:printscreen/youtube-Zvezde granda 

Takođe, osim stajlinga pokazala je koliko lep i moćan glas ima. Sinoć se predstavila sa pesmom "Gore od ljubavi" od Cece, pa oduševila publiku dok je od žirija dobila četiri glasa i time otišla u baraž. U baražu je prošla direktno dalje i uspela da se plasira u sedmi krug takmičenja! 

Kada je prošla dalje publici se obratila rečima:

-Hvala publiko do neba, ako ste vi zaslužni, hvala direktore i žiri, ljubi vas i voli Atomik Mina 22.godna iz Beograda. - rekla je Mina u emisiji i poslala poljubce publici. 

 

 

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas