· · Коментари: 0

ПОЛИЦИЈСКИ АУТО, КОЖЊАК И ПИТ БУЛ: 8 хит креација из ДАРИНОГ бутика из '95 (ФОТО)

Завирите у бутик Даре Бубараме из 1995. године

1661933132_foto-reprint-arhiva-novosti.jpg

Рада Аџић, познатија као Дара Бубамара, данас важи за певачицу која прати модне трендове. Воли да буде обучена по најкаснијој моди али и да сваком аутфиту да свој лични печат.

Да је увек интересовала мода, као и да је свој откачени карактер исказивала кроз стајлинге доказује и њен бутик који је открила средином 90-их. Дара је врата свог дома отворила ,,Сабору" из 1995. и ексклузивно приказала своје омиљене модне комбинације.

Погледајте 8, специјално изабраних, аутфита младе Даре.

Фото: Репринт/архива Новости

Дара је овде изабрала кожну јакну, мушког кроја, класичну мајицу са деколтеом и вриштећи шарене панталоне. Све је то употпунила траком у коси. На слици позира на великом ковчегу, а како је и сама тада рекла тиме је хтела да каже да је она девојка која је увек спремна за покрет. Ковчег је ту да може брзо и лако да се спакује за прекоокеанска путовања. За неке спонтаније авантуре, ту је кацига за мотор.

Фото: Репринт/архива Новости

Свилену кошуљу у љубичасто зеленим тоновима (тада омиљен дезен бренда Версаће) у комбинацији са фармеркама, Дара је укомбиновала са кармином у тону са једном од боја на кошуљи.

Фото: Репринт/архива Новости

Без џинса нигде. Тексас јакница певачици увек је била пун погодак за поподневно ,,зујање" по граду. Шминка је ,,потпуна" за сваки случај.

Фото: Репринт/архива Новости

Дара је тада сакупљала ,,шашаве" чарапе. Овде можемо да видимо пример једног пара, који је певачица укомбиновала са црном мини сукњом, дужом белом блузом и прслуком у истој боји. За антилопске ципеле определила се из 2 разлога: модерне су, а и да би мало порасла.

Прочитајте још: ХАНИ О ДЕЧКУ ПРЕ ЖЕЉКА МИТРОВИЋА: "Решила сам да га преболим, а онда смо се ИЗНЕНАДА срели на улици..." (ФОТО)

Фото: Репринт/архива Новости

Овај стајлиг можемо назвати ,,деведесете". Полицијски ауто, кожњак, реј-банке и исте оне антилоп ципеле. Да употпуни овај аутфит, ту је и питбул Толедо.

Фото: Репринт/архива Новости

Дару су тада питали да ли се спрема за карневал у Риу. Певачица би у овом, како га је она назвала ,,самба-румба" комплету, сигурно била веома запажена на карневалу. Ефектно и духовито. Ништа мање није се ни очекивало.

Фото: Репринт/архива Новости

Аутфит који је тада назвала ала Мадона. Стреч панталоне се од колена шире у вишеслојним дугачким воланима, као и рукави на блузи, а преко свега се носи сатенски прслук са рајсфешлусом.

Фото: Репринт/архива Новости

Инспирацију за ову комбинацију певачица је нашла у годишњем добу које је било када је давала интервју. Било је пролеће, па се Дара-расцветала. На себи има белу органдинску блузу чији су кратки рукави сви у воланчићима. Кикице са црним машницама дају целој комбинацији љупкији тон.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.