Oglas
· · Komentari: 0

POLICIJSKI AUTO, KOŽNJAK I PIT BUL: 8 hit kreacija iz DARINOG butika iz '95 (FOTO)

Zavirite u butik Dare Bubarame iz 1995. godine

1661933132_foto-reprint-arhiva-novosti.jpg
Oglas

Rada Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, danas važi za pevačicu koja prati modne trendove. Voli da bude obučena po najkasnijoj modi ali i da svakom autfitu da svoj lični pečat.

Da je uvek interesovala moda, kao i da je svoj otkačeni karakter iskazivala kroz stajlinge dokazuje i njen butik koji je otkrila sredinom 90-ih. Dara je vrata svog doma otvorila ,,Saboru" iz 1995. i ekskluzivno prikazala svoje omiljene modne kombinacije.

Pogledajte 8, specijalno izabranih, autfita mlade Dare.

Foto: Reprint/arhiva Novosti

Dara je ovde izabrala kožnu jaknu, muškog kroja, klasičnu majicu sa dekolteom i vrišteći šarene pantalone. Sve je to upotpunila trakom u kosi. Na slici pozira na velikom kovčegu, a kako je i sama tada rekla time je htela da kaže da je ona devojka koja je uvek spremna za pokret. Kovčeg je tu da može brzo i lako da se spakuje za prekookeanska putovanja. Za neke spontanije avanture, tu je kaciga za motor.

Foto: Reprint/arhiva Novosti

Svilenu košulju u ljubičasto zelenim tonovima (tada omiljen dezen brenda Versaće) u kombinaciji sa farmerkama, Dara je ukombinovala sa karminom u tonu sa jednom od boja na košulji.

Foto: Reprint/arhiva Novosti

Bez džinsa nigde. Teksas jaknica pevačici uvek je bila pun pogodak za popodnevno ,,zujanje" po gradu. Šminka je ,,potpuna" za svaki slučaj.

Foto: Reprint/arhiva Novosti

Dara je tada sakupljala ,,šašave" čarape. Ovde možemo da vidimo primer jednog para, koji je pevačica ukombinovala sa crnom mini suknjom, dužom belom bluzom i prslukom u istoj boji. Za antilopske cipele opredelila se iz 2 razloga: moderne su, a i da bi malo porasla.

Pročitajte još: HANI O DEČKU PRE ŽELJKA MITROVIĆA: "Rešila sam da ga prebolim, a onda smo se IZNENADA sreli na ulici..." (FOTO)

Foto: Reprint/arhiva Novosti

Ovaj stajlig možemo nazvati ,,devedesete". Policijski auto, kožnjak, rej-banke i iste one antilop cipele. Da upotpuni ovaj autfit, tu je i pitbul Toledo.

Foto: Reprint/arhiva Novosti

Daru su tada pitali da li se sprema za karneval u Riu. Pevačica bi u ovom, kako ga je ona nazvala ,,samba-rumba" kompletu, sigurno bila veoma zapažena na karnevalu. Efektno i duhovito. Ništa manje nije se ni očekivalo.

Foto: Reprint/arhiva Novosti

Autfit koji je tada nazvala ala Madona. Streč pantalone se od kolena šire u višeslojnim dugačkim volanima, kao i rukavi na bluzi, a preko svega se nosi satenski prsluk sa rajsfešlusom.

Foto: Reprint/arhiva Novosti

Inspiraciju za ovu kombinaciju pevačica je našla u godišnjem dobu koje je bilo kada je davala intervju. Bilo je proleće, pa se Dara-rascvetala. Na sebi ima belu organdinsku bluzu čiji su kratki rukavi svi u volančićima. Kikice sa crnim mašnicama daju celoj kombinaciji ljupkiji ton.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas