· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

Може ли ТУЖНИЈЕ? Полицијски извештај о смрти познате глумице: Жртвовала је себе да би СПАСИЛА СИНА

Не зна се још увек да ли је Наја Ривера знала да плива

1594798307_naja-rivera.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Ентертаинмент Тонигхт

Полиција је у понеђељак потврдила да је у језеру Пиру у пронашла тело глумице, која је пре две недеље нестала након што је с четверогодишњим сином отишла на излет бродом.

Прочитајте још: Трагичан крај потраге: Пронађено тело познате глумице

Дечак је пронађен четири сата касније како спава на  броду, а на себи је имао прслук за спашавање, али се његовој мајци, Наји Ривери изгубио сваки траг: - Иако се обдукција и службена идентификација још увек чекају, а с обзиром да тренутно немамо ниједну  активну потрагу за несталим особама на споменутом језеру, уверени смо да смо пронашли глумицу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Алwаyс брингинг тхе 🌞

А пост схаред бy Наyа Ривера (@наyаривера) он

Према реконструкцији догађаја, она и син са брода су сишли у воду да пливају. Дечак је истражитељима рекао како му је мајка помогла да се попне на бродић, али кад је погледао иза себе, видео је како му мама нестаје у води.

Према речима истражитеља, Наја је скупила довољно снаге да сина врати на брод, али није успела да спаси саму себе. Потврдио је да се на броду налазио и спасилачки прслук за одрасле, али да је тело у језеру пронађено без њега. Полиција још не може са сигурношћу да потврди да је Наја Ривера знала да плива.

Прочитајте још: Позната глумица се УДАВИЛА? Четворогодишњи син пронађен сам на броду (ФОТО)

Шериф је рекао да је купање у језеру Пиру дозвољено, али већина посетилаца углавном га користи за уживање на бродићу. У понеђељак је покренута и петиција за забрану купања "у тамошњим опасним водама". 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.