· · Коментари: 0

ПОНОСНО НОСИ СЕДЕ: ''Добро изгледаш за своје...'' комплимент је који посебно излуђује Џенифер Анистон (ВИДЕО)

''Осећам се боље у свом уму, телу и духу него у 20тим''

1686309591_Djenifer-A-NASLOV-11.jpg
Пхото: Профимедиа/Инстаграм принтсцреен јенниферанистон

Џенифер Анистон (54) у својим последњим објавама на Инстаграму је поносоно показала своје седе праменове, и својом природношћу фасцинирала многе. У кратком снимку, глумица је имала једва видљиву шминку, а сврха видеа је заправо била промоција  третмана за опоравак косе.

„ Можете га користити једном недељно“, рекла је о овом интензивном третману. „Ставите га, очешљате косу, ставите пешкир, спавајте с њим сат времена, шта год желите!“

Иако 54-годишњакиња није споменула своју седу косу, њени пратиоци су је похвалили у коментарима због промене и природног изгледа.

Један обожавалац је написао: „Браво што си поново актуелизовала седу косу – право освежење“, док је друга особа додала: „Џен, твоја коса је право ремек-дело и очигледно се сви слажу с тим.“

Глумица је својевремено говорила о старењу:

„Сви ц́емо одрасти и остарити. То не можете порец́и, то је гарантовано. Али можемо бити витални и можемо напредовати у нашим старијим годинама. Наше друштво воли да каже: ‘О, ти си оволико стара, сад идеш низбрдо и то је то, бај-бај. Ниси више ни вредна ни корисна друштву.’ То је све тако погрешно“, рекла је ексклузивно за Е! у фебруару 2022.

Њен савет? Водите рачуна о себи изнутра:

„Без телефона, без мејлова, без слања порука и без друштвених медија“, објаснила је детаљно наводец́и шта подразумева њен ритуал бриге о себи.

„Не гледајте ништа од тога сат, сат и по. Топло препоручујем да то понављате недељу дана, нец́ете веровати колику разлику прави.“

Анистон каже да јој једна често коришћена фраза, често прерушена у комплимент посебно смета.

Она је мишљења да би фраза ''изгледаш сјајно за своје године'', требало да гласи ''изгледаш сјајно и- тачка''. 
''То ме доводи до лудила. Не могу то да поднесем'', рекла је за британски Вог.

''То је навика друштва да имамо ове ознаке попут- 'па ти си у тој фази, за своје године...чак ни не разумем шта до значи. У бољој сам фази него што сам била у својим двадесетим. Осећам се боље у свом уму, телу и духу. Све је 100% боље'', додала је добитница Емија.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.