Oglas
· · Komentari: 0

PONOSNO NOSI SEDE: ''Dobro izgledaš za svoje...'' kompliment je koji posebno izluđuje Dženifer Aniston (VIDEO)

''Osećam se bolje u svom umu, telu i duhu nego u 20tim''

1686309591_Djenifer-A-NASLOV-11.jpg
Photo: Profimedia/Instagram printscreen jenniferaniston
Oglas

Dženifer Aniston (54) u svojim poslednjim objavama na Instagramu je ponosono pokazala svoje sede pramenove, i svojom prirodnošću fascinirala mnoge. U kratkom snimku, glumica je imala jedva vidljivu šminku, a svrha videa je zapravo bila promocija  tretmana za oporavak kose.

„ Možete ga koristiti jednom nedeljno“, rekla je o ovom intenzivnom tretmanu. „Stavite ga, očešljate kosu, stavite peškir, spavajte s njim sat vremena, šta god želite!“

Iako 54-godišnjakinja nije spomenula svoju sedu kosu, njeni pratioci su je pohvalili u komentarima zbog promene i prirodnog izgleda.

Jedan obožavalac je napisao: „Bravo što si ponovo aktuelizovala sedu kosu – pravo osveženje“, dok je druga osoba dodala: „Džen, tvoja kosa je pravo remek-delo i očigledno se svi slažu s tim.“

Glumica je svojevremeno govorila o starenju:

„Svi ćemo odrasti i ostariti. To ne možete poreći, to je garantovano. Ali možemo biti vitalni i možemo napredovati u našim starijim godinama. Naše društvo voli da kaže: ‘O, ti si ovoliko stara, sad ideš nizbrdo i to je to, baj-baj. Nisi više ni vredna ni korisna društvu.’ To je sve tako pogrešno“, rekla je ekskluzivno za E! u februaru 2022.

Njen savet? Vodite računa o sebi iznutra:

„Bez telefona, bez mejlova, bez slanja poruka i bez društvenih medija“, objasnila je detaljno navodeći šta podrazumeva njen ritual brige o sebi.

„Ne gledajte ništa od toga sat, sat i po. Toplo preporučujem da to ponavljate nedelju dana, nećete verovati koliku razliku pravi.“

Aniston kaže da joj jedna često korišćena fraza, često prerušena u kompliment posebno smeta.

Ona je mišljenja da bi fraza ''izgledaš sjajno za svoje godine'', trebalo da glasi ''izgledaš sjajno i- tačka''. 
''To me dovodi do ludila. Ne mogu to da podnesem'', rekla je za britanski Vog.

''To je navika društva da imamo ove oznake poput- 'pa ti si u toj fazi, za svoje godine...čak ni ne razumem šta do znači. U boljoj sam fazi nego što sam bila u svojim dvadesetim. Osećam se bolje u svom umu, telu i duhu. Sve je 100% bolje'', dodala je dobitnica Emija.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas