Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈУЖНИ ВЕТАР 2

Популарни Баћа открива: Зашто се други део Јужног ветра зове "Убрзање" и како је шала са Биковићем доспела чак и у ТРЕЈЛЕР (ВИДЕО)

Гостујући у емисији "Ами Г Схоw" глумац Миодраг Радоњић и редитељ Милош Аврамовић дотакли су се новог дела филма "Јужни Ветар" и открили доста појединости.

1624433471_baca-i-maras.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/Јужни ветар
Oglas

Како је водитељ Огњен Амиџић открио, а и сам редитељ потврдио, премијера другог дела нашег најпопуларнијег филма, десиће се у Пули.

- Светска премијера ће бити на фестивалу у Пули, 19.јула у Арени. После тога иде Ниш, омиљени наш фестивал, рекао је Аврамовић.

На питање водитеља, зашто се други део Јужног ветра зове "Убрзање", редитељ открива у чему је "фора":

- Има више значења."Убрзање" је у смислу подизања улога, брже доношење одлука због ситуација у којим се наши ликови налазе које су све теже, па траже хладнију у бржу реакцију, објашњава Аврамовић.

Филм ће у биоскопима бити највероватније од септембра, како тврде гости емисије

-  Главна тема филма је потера и отмица. У питању је акциони трилер, па не би било добро да откривам кога ће да отму, додао је један од главних и омиљених јунака овог филма, популарни Баћа.

Анегдота са снимања 

- Први део филма радио се са јако мало средстава у односу на овај други, али посебна је емоција која ће нас увек везати због Небојше Глоговца, увек ћемо бити емотивни због тога - искрен је био Аврамовић, а популарни Баћа је додао:

- Стално ме питају који ми је део бољи, али сад стварно и искрено, други је део бољи и то је моје мишљење - искрен је био Радоњић, па испричао анегдоту са снимања филма.

- Има једна анегдота коју морам испричати, допговорио сам се са Биковћем дај да направимо фору за редитеља за монтажу чисто, ми смо убацили једну реплику за Аврамовића коју само он може сконтати, а шта се десило на крају, реплика није избачена, шта више стављена је у главни трејлер - испричао је Миодраг Радоњић.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas