Oglas
· · Komentari: 0
JUŽNI VETAR 2

Popularni Baća otkriva: Zašto se drugi deo Južnog vetra zove "Ubrzanje" i kako je šala sa Bikovićem dospela čak i u TREJLER (VIDEO)

Gostujući u emisiji "Ami G Show" glumac Miodrag Radonjić i reditelj Miloš Avramović dotakli su se novog dela filma "Južni Vetar" i otkrili dosta pojedinosti.

1624433471_baca-i-maras.JPG
Foto: YoutubePrintscreen/Južni vetar
Oglas

Kako je voditelj Ognjen Amidžić otkrio, a i sam reditelj potvrdio, premijera drugog dela našeg najpopularnijeg filma, desiće se u Puli.

- Svetska premijera će biti na festivalu u Puli, 19.jula u Areni. Posle toga ide Niš, omiljeni naš festival, rekao je Avramović.

Na pitanje voditelja, zašto se drugi deo Južnog vetra zove "Ubrzanje", reditelj otkriva u čemu je "fora":

- Ima više značenja."Ubrzanje" je u smislu podizanja uloga, brže donošenje odluka zbog situacija u kojim se naši likovi nalaze koje su sve teže, pa traže hladniju u bržu reakciju, objašnjava Avramović.

Film će u bioskopima biti najverovatnije od septembra, kako tvrde gosti emisije

-  Glavna tema filma je potera i otmica. U pitanju je akcioni triler, pa ne bi bilo dobro da otkrivam koga će da otmu, dodao je jedan od glavnih i omiljenih junaka ovog filma, popularni Baća.

Anegdota sa snimanja 

- Prvi deo filma radio se sa jako malo sredstava u odnosu na ovaj drugi, ali posebna je emocija koja će nas uvek vezati zbog Nebojše Glogovca, uvek ćemo biti emotivni zbog toga - iskren je bio Avramović, a popularni Baća je dodao:

- Stalno me pitaju koji mi je deo bolji, ali sad stvarno i iskreno, drugi je deo bolji i to je moje mišljenje - iskren je bio Radonjić, pa ispričao anegdotu sa snimanja filma.

- Ima jedna anegdota koju moram ispričati, dopgovorio sam se sa Bikovćem daj da napravimo foru za reditelja za montažu čisto, mi smo ubacili jednu repliku za Avramovića koju samo on može skontati, a šta se desilo na kraju, replika nije izbačena, šta više stavljena je u glavni trejler - ispričao je Miodrag Radonjić.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas