· · Коментари: 0

Поремећено понашање велике музичке иконе: Радио је гадости за које не бисте ни помислили да је неко способан (ФОТО)

Мерлин Медисон је по многим мишљењима женомрзац, силоватељ и чудовиште

1657726027_profimedia-0283205180.jpg
Фото: Профимедиа

Мерлин Медисон је певач рок и метал музике који је познат по свом контроверзном понашању. Он се појавио на сцени 90-их година прошлог века, а његова музика је у последње време у другом плану с обзиром на то да је тужен за сексуално злостављање више пута. Певач све ове оптужбе негира и каже да су измишљене, али његове партнерке тврде супротно. 

Оне су у недавним оптужбама причале о томе како их је закључавао у глуву собу где их је давио, малтретирао, силовао и уједао. Наводно је у кући имао собу коју је назвао "соба лоших девојака" и ту је закључавао и казнио партнерке и за најмањи преступ. 

Прочитајте још: Колеге у страху: Откривено у каквом је стању глумица Рада Ђуричин

Његова бивша девојка, манекенка Ешли Морган Смитлајн је за један магазин изјавила да ју је певач више пута злоупотребио против њене воље и да је усецао иницијале ММ на њеној бутини. 

"Чак и да сам вриштала, нико ме не би чуо. Прво се бориш, а он ужива у борби. Научила сам да се не борим, јер му је то давало оно што је желео. Само сам бих отишла негде другде у својој глави", присетила се Ешли са ужасом.

Глумица Есме Бјанко која је позната по својој улози у серији "Игра престола" тврди да је њој давао електрошокове, као и да ју је јурио секиром по стану. Инкриминисана локација је наводно била украшена крвљу, кукастим крстовима, исеченим фотографијама из порно часописа, а спрејом исписан знак "СИДА" наводно је био тачно изнад Менсоновог кревета.

Глумица Еван Рејчел Вуд је годинама проживљавала пакао због њега. Упознали су се када је имала само 18 година, а веома брзо су почели да живе заједно. 

"У почетку је био фин, шармантан, и никад нисам мислила да ц́е ме повредити. Веза је ишла муњевитом брзином, говорио ми је да сам његова сродна душа и да треба да живимо заједно недуго након што смо почели да излазимо", изјавила је Еван својевремено.

Он ју је натерао да прекине однос са породицом и пријатељима, а она је изјавила да је Мерлин хаковао њену мејл адресу и друштвене мреже како не би могла да тражи помоћ. Певач је 2009. рекао за магазин Спин да је замишљао како ц́е јој сваки дан чекиц́ем разбити лобању. Пар је коначно раскинуо 2010. Вудова је била верена за Менсона. 

 

Осим грозота, које је према тврдњама бивших девојака, чинио њима, он је познат по многим скандалима. 

 Певач је једном рекао за Хигх Тимес 1995. године да је, када је био у Њу Орлеансу, отишао да ископа гроб и у њему пронашао људске остатке.

Однео је неколико костију у хотел и одлучио са пријатељима да из њих исече неколико комада, стави их у лулу и попуши. "Те запаљене кости су ми задале јаку главобољу и црвенило у очима," присетио се певач.

На концерту 1995. године је сам себе посекао разбијеном флашом по грудима, а то је поновио и 2016. године, овога пута жилетом. 

Певач воли да цепа или чак спаљује Библију током свог наступа. Често брише пљувачку или нос Светим писмом. И поцепане странице ставља у уста и пева у микрофон на неразумљив начин.

Једном приликом је ппозвао обожаватељку која је глува у студио и замолио је да се скине. Окитио ју је виршлама и свињским ногама и сликао ју је. Један члан бенда, Мадона Вејн Гејси или под надимком Пого, је имао секс са њом, а Менсон и басиста Твиги Рамирез су уринирали на њу. Певач је у књизи овако описао догађај: "Мислим да је и она то схватила као уметност и добро се забављала."

Све ове гадости и ужаси су језиве. Без обзира на своја музичка достигнућа, он ће увек бити упамћен по овим монструозним поступцима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.