Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Последице могу да буду даструктивне": Стручњак објашњава шта би могло да се догоди након објављивања МЕМОАРА ПРИНЦА ХАРИЈА

Принц Хари ће почетком следеће године да објави мемоаре под називом "Резервни"

1666964425_6ac1a7bd3c3f5b6ea9d579b596c60123b91d5838.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Књига од 416 страница ће изаћи на 16 језика, а очекује се да ц́е обухватити све, од Харијевог детињства у очима јавности до његове војне дужности у Авганистану, па до тога да постане супруг Меган Маркл и отац сина Арчија (3) и ћерке Лилибет (1).

Од кад је објављено коначно време излажења књиге, огласили су стручњаци за краљевску породицу који сматрају да би ова књига могла да открије много тога.

- Последице дуго очекиване приче принца Харија могу да буду далекосежне и веома деструктивне - рекао је краљевски аутор Ричард Фицвиљамс за Дејли мејл у четвртак након што су објављени назив књиге и датум објављивања, 10. јануар.

Прочитајте још: Принц Хари објавио како ће се звати мемоари које пише, жели да исприча своју причу: "Имамо више заједничког него што мислимо"

Према Фицвиљамсу, наслов је сензационалан и имплицира да Хари није био цењен, преноси Пејџ Сикс.

У свом саопштењу за штампу, издавачка кућа  Пенгуин Рандом Хоусе описала је садржај аутобиографије војводе од Сасекса као „сирову, непоколебљиву искреност“.

- Несумњиво ц́е бити интервјуа, серијализације и бесконачних спекулација о овим мемоарима - рекао је Фицвилијамс.

Он је додао и да је 38-годишњи принц требало да сачека да исприча своју причу.

- Чак је и Едвард ВИИИ, до тада војвода од Виндзора, чекао до 1951. пре него што је објављена „Краљева прича“ - приметио је он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas