Oglas
· · Komentari: 0

"Posledice mogu da budu dastruktivne": Stručnjak objašnjava šta bi moglo da se dogodi nakon objavljivanja MEMOARA PRINCA HARIJA

Princ Hari će početkom sledeće godine da objavi memoare pod nazivom "Rezervni"

1666964425_6ac1a7bd3c3f5b6ea9d579b596c60123b91d5838.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Knjiga od 416 stranica će izaći na 16 jezika, a očekuje se da će obuhvatiti sve, od Harijevog detinjstva u očima javnosti do njegove vojne dužnosti u Avganistanu, pa do toga da postane suprug Megan Markl i otac sina Arčija (3) i ćerke Lilibet (1).

Od kad je objavljeno konačno vreme izlaženja knjige, oglasili su stručnjaci za kraljevsku porodicu koji smatraju da bi ova knjiga mogla da otkrije mnogo toga.

- Posledice dugo očekivane priče princa Harija mogu da budu dalekosežne i veoma destruktivne - rekao je kraljevski autor Ričard Ficviljams za Dejli mejl u četvrtak nakon što su objavljeni naziv knjige i datum objavljivanja, 10. januar.

Pročitajte još: Princ Hari objavio kako će se zvati memoari koje piše, želi da ispriča svoju priču: "Imamo više zajedničkog nego što mislimo"

Prema Ficviljamsu, naslov je senzacionalan i implicira da Hari nije bio cenjen, prenosi Pejdž Siks.

U svom saopštenju za štampu, izdavačka kuća  Penguin Random House opisala je sadržaj autobiografije vojvode od Saseksa kao „sirovu, nepokolebljivu iskrenost“.

- Nesumnjivo će biti intervjua, serijalizacije i beskonačnih spekulacija o ovim memoarima - rekao je Ficvilijams.

On je dodao i da je 38-godišnji princ trebalo da sačeka da ispriča svoju priču.

- Čak je i Edvard VIII, do tada vojvoda od Vindzora, čekao do 1951. pre nego što je objavljena „Kraljeva priča“ - primetio je on.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas