· · Коментари: 0

Потресна исповест Андреане Чекић: Бивши муж је психички злостављао и терао да пије док је снимала песме

Певачица је једном приликом открила какав је био њен однос са бившим супругом

1658818219_andreana.jpg
фото: Ата имагес

Андреана Чекић била је у браку са Иваном Миладиновићем, од ког се развела. Једном приликом открила је да ју је он психички злостављао и да је никада није третирао као жену и супругу. Поред тога, она тврди да је био са њом из интереса:

— Психичко злостављање почело је тако што ме је све чешће понижавао пред сарадницима, да би мене направио малом, а себе великим. Више пута ми је рекао да певам лоше кад не пијем, па ме је терао да пијем кад радим и кад снимам песме. Том вређању присуствовали су мој пријатељ... — почела је причу пре три године за "Свет".

Прочитајте још: Они су миљеници женске публике: Откривамо колико су заправо високи наши глумци (ФОТО)

Објаснила је да је њеном бившем мужу била важнија финансијска ситуација:

— Тачно је да је добро зарађивао са мном. Плаћала сам га дупло више од онога што клавијатуриста заради да би био срећан и задовољан. Свој новац је штедео, никада његов динар нисам узела нити ми је требао, али такође никад од њега нисам добила поклон, док је он од мене имао у свако доба финансијску помоћ и поклоне. Радећи са мном купио је стан, завршио је кућу, купио глисер, и луксузна возила и још ми дугује новац. Да се разумемо, њему је одувек финанскијска стабилност била фокус, никада љубав, никада ја као жена и супруга — наставила је своју исповест.

Прочитајте још: Цеца испред светских звезда: Трећа на листи, иза ње Мадона, Шакира, Адел... (ФОТО)

Открила је који су то све били разлози за развод који је она иницирала:

— Разлог за наш развод јесте то што нисам могла да пређем преко превара, подмуклог дописивања са другим женама, психичког терора који сам поменула, такимичења са мном у послу, као ни преко чињенице да је све то довело до тога да се не волимо, што је главни разлог. Месецима после моје одлуке молио ме је да се предомислим, да покушамо поново, чак и онда када сам му рекла да имам некога и да сам срећна у новој вези. Пошто нисам желела да му се вратим, прорадила је сујета, па је одлучио да ми направи пакао — објаснила је певачица.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.