· · Коментари: 0
ШОК

Потресна исповест бивше девојке Милоша Биковића која леди крв у жилама: "Имала сам крварење у једном делу мозга"

Бивша девојка Милоша Биковића, Арина Волошина, преживела је праву драму због озбиљних здравствених проблема

1638190386_arijana.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен

Иако није имала лепе речи када је био у питању раскид са нашим познатим глумцем, Арина је на Инстаграму поделила и трауматичан период који је преживела у априлу 2021. године. када је добила крварење у једном делу мозга.

Прочитајте још: ЗА 3 НЕДЕЉЕ ДОБИЛА 10 КИЛОГРАМА: "Знала сам да нешто није у реду" - Глумица Софија Рајовић ПРОШЛА КРОЗ ПАКАО

 

Она се у посту обратила свим својим колегама плесачима, уз веру и наду да ће превазићи све потешкоће и успети да настави даље још јача.

Исповест преносимо у целости:

- Тешко је укратко описати шта се догодило. Много је питања у мом срцу. Али ова потрага вам даје прилику да научите нешто ново и још више цените све што имате: веру, унутрашњу снагу, срце, душу - оно главно што је увек уз вас и које ц́е вас извуц́и из сваке ситуације. На моју велику жалост, жеља да се вратим на паркет није подржана најважнијом могуц́ношц́у – здрављем. У априлу ове године имала сам крварење у једном од делова мозга, које је пратила неподношљива главобоља, лоша координација, вртоглавица. Испоставило се да је почетна дијагноза погрешна, а прописано лечење је било нетачно. Покушала сам да живим нормалним животом, верујуц́и да све није тако тешко, навикавајуц́и се на симптоме: држала сам лекције, тренирала, радила, планирала нешто ново. Време је изгубљено. Сада је главна препорука лекара: да се избегне рецидив у блиској будуц́ности без великих оптерец́ења и настави са прац́ењем, али може почети да се постепено врац́а у активан живот. Наравно, не како бисмо желели: не такмичења и интензивне тренинге, али ипак будите у игри.

Смисао овога што се сада дешава са мном је да научиш да преиспиташ, да живиш оно што ти се десило, да постанеш другачији, а да не изгубиш себе. Да би ово на крају опет поделили, пре свега – у креативности. За мене је ово време било уско повезано са способношц́у да осетим и доживим широк спектар емоција. Говорим сада о тајни која је у свакој креативној особи, али коју не можете да тренирате, стимулишете, коју можете само расти, образовати, пронац́и у себи. И научио сам ову животну лекцију: после неког времена, захваљујем ти за све још вец́ом снагом. Лако је све написати о умору, стресу, али понекад сигнали тела могу бити и о нечем озбиљнијем: проблеми са концентрацијом пажње, видом, формулисањем мисли, реакцијама - анксиозни симптоми. Водите рачуна да ваше објаве на Инстаграму никада не личе на изјаве медицинске картице.  Не знам шта ц́е бити, какав ц́е бити мој професионални пут, потребно је време и нови прегледи - стоји у посту који је објавила.

Прочитајте још: Сузану Манчић сви знате, а ево како изгледа њен први муж са којим има две ћерке (ФОТО)

Подсетимо, Арина Волошина и Милош Биковић, били су у вези скоро годину дана. Иако су љубав скривали од јавности, млада плесачица није имала лепе речи за нашег прослављеног глумца, називајући га великим егоцентриком и особом која у себи нема трунку хумантости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.