Oglas
· · Komentari: 0

Suzanu Mančić svi znate, a evo kako izgleda njen prvi muž sa kojim ima dve ćerke (FOTO)

Suzana Mančić iz braka sa prvim suprugom ima dve ćerke

1638170791_suzana.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Popularna voditeljka danas je u braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom. Uprkos daljini, njih dvoje imaju savršen brak.

Pročitajte još: Dva momka su POGINULA uz moju PESMU "200 NA SAT": Ivan Gavrilović o najtežem trenutku u karijeri (FOTO)

Pre nego što se udala za Simeona, Suzana je bila u braku sa Nebojšom Kunićem sa kojim se venčala 1989. godine. U tom braku dobila je dve ćerke, Nataliju i Teodoru.

Uprkos tome, što je bila velika ljubav, njih dvoje su se razveli nakon osam godina braka, a sada se na Instagramu pojavila fotografija sa njihovog venčanja.

‒ Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane. Prvi suprug me je omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nisam udala. Tada sam se, borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje - rekla je jednom prilikom Suzana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas