Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Potresna ispovest bivše devojke Miloša Bikovića koja ledi krv u žilama: "Imala sam krvarenje u jednom delu mozga"

Bivša devojka Miloša Bikovića, Arina Vološina, preživela je pravu dramu zbog ozbiljnih zdravstvenih problema

1638190386_arijana.jpg
Foto: Instagram printscreen
Oglas

Iako nije imala lepe reči kada je bio u pitanju raskid sa našim poznatim glumcem, Arina je na Instagramu podelila i traumatičan period koji je preživela u aprilu 2021. godine. kada je dobila krvarenje u jednom delu mozga.

Pročitajte još: ZA 3 NEDELJE DOBILA 10 KILOGRAMA: "Znala sam da nešto nije u redu" - Glumica Sofija Rajović PROŠLA KROZ PAKAO

 

Ona se u postu obratila svim svojim kolegama plesačima, uz veru i nadu da će prevazići sve poteškoće i uspeti da nastavi dalje još jača.

Ispovest prenosimo u celosti:

- Teško je ukratko opisati šta se dogodilo. Mnogo je pitanja u mom srcu. Ali ova potraga vam daje priliku da naučite nešto novo i još više cenite sve što imate: veru, unutrašnju snagu, srce, dušu - ono glavno što je uvek uz vas i koje će vas izvući iz svake situacije. Na moju veliku žalost, želja da se vratim na parket nije podržana najvažnijom mogućnošću – zdravljem. U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom od delova mozga, koje je pratila nepodnošljiva glavobolja, loša koordinacija, vrtoglavica. Ispostavilo se da je početna dijagnoza pogrešna, a propisano lečenje je bilo netačno. Pokušala sam da živim normalnim životom, verujući da sve nije tako teško, navikavajući se na simptome: držala sam lekcije, trenirala, radila, planirala nešto novo. Vreme je izgubljeno. Sada je glavna preporuka lekara: da se izbegne recidiv u bliskoj budućnosti bez velikih opterećenja i nastavi sa praćenjem, ali može početi da se postepeno vraća u aktivan život. Naravno, ne kako bismo želeli: ne takmičenja i intenzivne treninge, ali ipak budite u igri.

Smisao ovoga što se sada dešava sa mnom je da naučiš da preispitaš, da živiš ono što ti se desilo, da postaneš drugačiji, a da ne izgubiš sebe. Da bi ovo na kraju opet podelili, pre svega – u kreativnosti. Za mene je ovo vreme bilo usko povezano sa sposobnošću da osetim i doživim širok spektar emocija. Govorim sada o tajni koja je u svakoj kreativnoj osobi, ali koju ne možete da trenirate, stimulišete, koju možete samo rasti, obrazovati, pronaći u sebi. I naučio sam ovu životnu lekciju: posle nekog vremena, zahvaljujem ti za sve još većom snagom. Lako je sve napisati o umoru, stresu, ali ponekad signali tela mogu biti i o nečem ozbiljnijem: problemi sa koncentracijom pažnje, vidom, formulisanjem misli, reakcijama - anksiozni simptomi. Vodite računa da vaše objave na Instagramu nikada ne liče na izjave medicinske kartice.  Ne znam šta će biti, kakav će biti moj profesionalni put, potrebno je vreme i novi pregledi - stoji u postu koji je objavila.

Pročitajte još: Suzanu Mančić svi znate, a evo kako izgleda njen prvi muž sa kojim ima dve ćerke (FOTO)

Podsetimo, Arina Vološina i Miloš Biković, bili su u vezi skoro godinu dana. Iako su ljubav skrivali od javnosti, mlada plesačica nije imala lepe reči za našeg proslavljenog glumca, nazivajući ga velikim egocentrikom i osobom koja u sebi nema trunku humantosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas