Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потресна исповест ЋЕРКЕ ДЕМИ МУР: "Нисам причала са мајком ТРИ ГОДИНЕ"

Ћерка познате глумице открила је да је пролазила кроз јако тешке животне периоде

1666176427_demi-murr.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Ћерка Деми Мур и Бруса Вилиса Талула Вилис (28) открила је у мемоарима ‘‘Инсиде, Оут‘‘ најтежи период свог односа са славном мајком.

Проблеми између мајке и ћерке настали док се славна глумица борила са зависношћу од алкохола, а томе је претходио њен развод од Ештона Кучера, инициран његовом прељубом, са чиме се Деми Мур тешко борила.

"Сећам се тескобе која би ми преплавила цело тело када бих је видела са полузатвореним очима и кад бих видела начин на који је говорила. Била је много нежнија према мени него када је била трезна", навела је Талула која је од детињства патила од недостатка самопоуздања и психичких проблема који су је довели до анорексије, од које и данас болује.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Прочитајте још: Емотивни тренутак који је многима измамио сузе: Ацо Пејовић запевао највећи хит, а онда су му у загрљај полетеле ћерке и супруга (ВИДЕО)

Талула је као тинејџерка патила од телесне дисморфије, поремећаја који изазива заокупљеност умишљеном или малом естетском маном, а доводи до озбиљне узнемирености која онемогућава нормалан живот. Највише јој је сметало што су јој сви говорили да је исти тата, пише Gloria.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

У годинама када је њена породица била разорена, Талула је све проблеме који су уследили дочекала као најслабија карика. Велике проблеме имала је и њена сестра Румер која се изборила са депресијом и булимијом.

"Нисам разговарала са мамом скоро три године и за то време сваки Дан мајки претворио би ме у апсолутну прашину. Ти дани пуни су реклама како развеселити вољену маму, који парфем јој купити, а мени је свака таква порука наносила бол", додала је Талула која је данас у добрим односима са мајком, али је тај период остао као вечни ожиљак.

Деми Мур и Брус Вилис имају и ћерку Скаут. Глумац је сада у браку са Емом Хеминг са којом има две девојчице.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas