Oglas
· · Komentari: 0

Potresna ispovest ĆERKE DEMI MUR: "Nisam pričala sa majkom TRI GODINE"

Ćerka poznate glumice otkrila je da je prolazila kroz jako teške životne periode

1666176427_demi-murr.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa Talula Vilis (28) otkrila je u memoarima ‘‘Inside, Out‘‘ najteži period svog odnosa sa slavnom majkom.

Problemi između majke i ćerke nastali dok se slavna glumica borila sa zavisnošću od alkohola, a tome je prethodio njen razvod od Eštona Kučera, iniciran njegovom preljubom, sa čime se Demi Mur teško borila.

"Sećam se teskobe koja bi mi preplavila celo telo kada bih je videla sa poluzatvorenim očima i kad bih videla način na koji je govorila. Bila je mnogo nežnija prema meni nego kada je bila trezna", navela je Talula koja je od detinjstva patila od nedostatka samopouzdanja i psihičkih problema koji su je doveli do anoreksije, od koje i danas boluje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Pročitajte još: Emotivni trenutak koji je mnogima izmamio suze: Aco Pejović zapevao najveći hit, a onda su mu u zagrljaj poletele ćerke i supruga (VIDEO)

Talula je kao tinejdžerka patila od telesne dismorfije, poremećaja koji izaziva zaokupljenost umišljenom ili malom estetskom manom, a dovodi do ozbiljne uznemirenosti koja onemogućava normalan život. Najviše joj je smetalo što su joj svi govorili da je isti tata, piše Gloria.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

U godinama kada je njena porodica bila razorena, Talula je sve probleme koji su usledili dočekala kao najslabija karika. Velike probleme imala je i njena sestra Rumer koja se izborila sa depresijom i bulimijom.

"Nisam razgovarala sa mamom skoro tri godine i za to vreme svaki Dan majki pretvorio bi me u apsolutnu prašinu. Ti dani puni su reklama kako razveseliti voljenu mamu, koji parfem joj kupiti, a meni je svaka takva poruka nanosila bol", dodala je Talula koja je danas u dobrim odnosima sa majkom, ali je taj period ostao kao večni ožiljak.

Demi Mur i Brus Vilis imaju i ćerku Skaut. Glumac je sada u braku sa Emom Heming sa kojom ima dve devojčice.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas