Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потресна исповест Лаће о болести Марине Туцаковић: "Ја сам убица своје мајке и моја казна није њена смрт"

Син Марине Туцаковић, никад искреније о животу и смрти своје мајке

1667124294_marina-i-laca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1/ТВ Пинк
Oglas

Милан Лаћа Радуловић, син чувене Марине Туцаковић, која је преминула прошле године, у својој исповести открио је непознате детаље из њихових живота.

Прочитајте још: ЛЕПОТИЦА: Ево како изгледа рођена сестра НИНЕ БАДРИЋ (ФОТО)

-Пре него што су постали Марина и Фута, мама и тата су живели у кухињи стана у Кнеза од Семберије 10, чији је власник био отац мамине најбоље другарице. У склопу тог кухињског простора налазио се тешки дрвени сто за ручавање, фрижидер, тоалет и степенице које су водиле ка,,галерији", скровишту мојих родитеља, где се налазио душек и вредни предмети чувани високо ван домашаја деце - почео је Лаћа.

Марина је поред Милана, имала и сина Милоша, који је преминуо

- У том простору од 15 квадрата прво је зачет Милош. Иако планиран, живот му није био гарантован. Још као беба осетио је борбу. Лекари су га неким чудом спасли након три операције везаних црева- прича он за Ало и додаје:

- Када је мама сазнала да је са мном у другом стању, хтела је да абортира. У њеном срцу није било места за још једну евентуалну трауму, а у кухињи није било довољно простора за другу бебу.

- Ујка Бата, мој деда стриц којег је мајка обожавала и који јој је омогућио сва та скупа путовања јер је био једини имућни члан породице, био је јако болестан кад је изашао из затвора. Убеђивао је моју маму да ме ипак роди тврдећи да ће то дете бити геније и да ниједног тренутка неће зажалити. Бака, увек рационална и реална, била је на маминој страни –знала је да неће бити лако издржавати и друго дете, али како се успротивити молби човека на самрти? Тако сам осуђен на живот.

ОДСТРАНИЛИ СУ ЈОЈ ДОЈКУ

,,Због тебе сам овде завршила“, рекла ми је мама у афекту једног поподнева на Институту за онкологију, неколико дана након што су јој одстранили дојку, исту ону која је отхранила два бића која су се још у утроби супротстављала животу, два бића од којих једно више није међу живима, а друго се неким чудом извукло. И била је у праву. Скупо је платила цену наших живота. И тек тад сам се, свестан да је у поодмаклој фази карцинома, зарекао да ћу урадити све што је у мојој моћи да изађе жива с клинике чак и кад су је прогнозе осудиле на сигурну смрт.

РАК ЈЕ ЈЕО ЊЕНА ПЛУЋА

- Када је други пут примљена на онкологију, непосредно након терапије у Немачкој, пацијенту Марини Туца ковић констатована је про гресија болести – хипоксија дезоријентисаност, нови одливи на плућима... Стање - критично Након неколико дана отпуштена је из болнице. Лекари су јој дали десетак дана. Рак је махнито почео да једе њена плућа. Бодрили су нас да не губимо наду, да је сваки дан награда. Такође, саветовали су нас да јој не откривамо да има промене на плућима. То мало што поживи боље да проведе с најмилијима, а ако сазна да је стање терминално, само ће клонути духом и угасити се. Ја сам убица своје мајке. Поред мог оца, брата, естраде, лажних пријатеља, лекара и осталих саучесника. Рак је само коморбидитет. Оно што убија је безусловна љубав. ,,Да није тебе, не бих се ни разболела..." Ту нема ни грама манипулације. Само живот. Ја сам убица своје мајке и моја казна неће бити њена смрт. Мој казна биће борба до тог последњег тренутка, до последње малигне ћелије, све док има осмех на лицу, све док има разлог да жив због љубави којом сам је убио с раком који ју је убио.

ИМАШ ЈОШ ДЕСЕТ ДАНА ЖИВОТА

,,Мама, имаш метастазе на плућима и још 10 дана живота." Годину дана након те реченице, Ана долази код нас да јој мама представи песму ,,Клиника".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas