Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Потресна исповест водитељке квиза СЛАГАЛИЦА: "Муж ме оставио са двоје деце и оцем на самрти"

Водитељка и уредница РТС-а Милица Гацин , публици најпознатија као једна од водитељки квиза "Слагалица", отворила је душу и поделила своје искуство о разводу од бившег супруга, са којим већ годинама није у браку.

1635851704_gacin-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Милица Гацин веома је активна на друштвеним мрежама, где са великим бројем жена које је прате разговара о бројним темама које се тичу припадница лепшег пола.

Прочитајте још: ЗАР ДА СЕ СМЕЈЕ НАКОН ШТО ЈЕ УПУЦАО КОЛЕГИНИЦУ?

Тако је недавно у једном од својих видеа говорила о односу околине према женама, а том приликом осврнула се на ситуацију у којој се и сама нашла након развода од супруга, са којим има ћерке Хану и Катју.

- Ја са својих 20 година нисам знала апсолутно ништа, срљала сам, са 30 сам нешто као била мало паметнија, али и даље сам срљала. И онда сам се тако укалупљена у тај стереотип страшно трудила да удовољим првом детету, другом детету, мужу. Ја нисам излазила из кухиње данима, сатима. Да све буде тип-топ, јер сам из војвођанске куће, да све буде скувано, намирено, да буде како треба, кућа, деца. Да све буде перфектно. И знате шта се десило? На првом великом камену спотицања, односно на првом великом животном проблему, окренуо се на пети и отишао. Рекао је "ја ово више не могу, мени је тешко", и окренуо се и отишао - испричала је искрено Милица.

 

"Била сам без плате, а отац ми је био болестан"

Како је даље навела, нашла се у незавидној ситуацији јер је осим бриге о ћеркама водила бригу и о болесном оцу. Тада је схватила да мора да скупи снагу да крене даље.

- Ја сам се нашла у незавидној ситуацији, са двоје деце, са малом платом, са оцем који је био у катастрофалној ситуацији, такорећи умирући. Тада сам схватила да је моја једина опција успех, да ја немам могућност за било шта друго. Него само имам могућност да успем и то је све што ја себи могу да дозволим. Али уопште није лако - истакла је водитељка.

Милица Гацин је, иначе, пре неколико година у једном од интервјуа истакла да је са својим наследницама увек била искрена у потпуности, те да их учи да буду самосталне и јаке младе жене.

Прочитајте још: Заљубили су се у Лондону, и због ње познати РЕДИТЕЉ више није вегетаријанац: Ово је МУЖ Бранке Катић (ФОТО)

- Сигурна сам да су моје ћерке стабилне особе управо зато што никада нисам улепшавала реалност. Разговарамо о догађајима онаквим какви јесу, било да су они најлепши или најружнији. Оне знају да могу све да ми кажу и да се никада нећу наљутити или удаљити од њих две зато што се с нечим не слажем, као и да их никада нећу изневерити. Дозвољавам да саме праве своје изборе, управо због тога што имам велико поверење у њих и до сада ни у чему нису погрешиле. Не кажњавам их, не уцењујем, не вичем на њих, никада их нисам тукла, већ их подржавам, разумем и подстичем да поступају у складу са својим уверењима. Мој бивши супруг и ја одличан смо пример партнера који су након развода пођеднако одговорно наставили да брину о потомству, што наше ћерке виде и осећају. Зрели смо људи и имамо јасне приоритете - рекла је својевремено Милица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas