Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Zaljubili su se u Londonu, i zbog nje poznati REDITELJ više nije vegetarijanac: Ovo je MUŽ Branke Katić (FOTO)

Poznata glumica Branka Katić u dugogodišnjem je braku sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima dva sina - Luja i Džoa.

1635838454_branka-katic.png
Foto: Printskrin/Jutjub/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal
Oglas

Za razliku od svoje supruge, Džulijan Farin se ne eksponira u javnosti, a Branka je svojevremeno ispričala kako ga je upoznala u Londonu, i zbog čega se zaljubila.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda.

Pročitajte još: Supruga Nebojše Glogovca otkrila da bi bila srećna da ćerki kaže: "Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate"

Takođe, lepa glumica je tada istakla kako je njena kuća u Londonu uvek puna i da joj stalno dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i "paket Srba."

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica jednom prilikom.

Upoznavanje sa Brankinim roditeljima

Branka je jednom prilikom ispričala anegdotu o okupljanju cele njene porodice, kojem je po prvi put prisustvovao i Džulijan.

- Džulijan je u Beograd došao kao vegeterijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su ga gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu - rekla je Branka za medije i dodala:

- Počeli su da ga nagovaraju, i na kraju on je probao "pravu" sarmu. Od tog dana na našem meniju meso se jede veoma često - objasnila je kroz smeh talentovana glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas