Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната ГЛУМИЦА дала сину несвакидашње име: Данас се у Србији ретко ко тако зове

Ево о ком имену се ради

1690128186_h__m_01112017_0036.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Бојана Ординачев, коју је домаћа публика заволела у серији "Истине и лажи" и многим другим серијама, сваки слободан тренутак проводи са сином ког је родила у 40. години.

Ове вреле летње дане проводе на мору, а мало ко зна да је глумица сину дала крајње несвакидашње име.

Наиме, малишан се зове Најда, па је глумица признала да се у почетку често сусретала са питањима због чега је баш то име одабрала за сина.

- Када смо мој партнер и ја сазнали да ћемо постати родитељи, договорили смо се да он бира име за девојчицу, а ја за дечака. Не знам зашто, али он је био уверен да ћемо добити ћерку, па је рачунао да ће смислити име. Међутим, стигао је дечак. (смех) Прво моја мама, а затим и сви који ме познају, питали су: 'Откуд ти то Најда?' Нисам знала шта да одговорим јер ни сама не знам како ми се створило у мислима. Кад сам га укуцала, сазнала сам да је то старо српско име које се више не даје, али је углавном помињано - Најдан. Касније смо се сетили да је Најда надимак певача групе 'Смак', што нам је супер звучало - испричала је након порођаја Бојана за "Хелло".

Свог партнера и даље вешто крије од очију јавости, а сада је за медије открила и како је он реаговао на одабрано име.

- Прво му је било чудно, али се и њему допало. Јесте необично, али нама одавно није. Сада не бисмо могли да замислимо да се Најда другачије зове. У почетку ме је нервирало што ме је већина људи питала шта име значи. У неком тренутку почела сам ја њих да питам: 'А шта значи Марко или Милош'? Та имена 'значе' исто колико и Најда, само смо их више пута чули, па нам звуче обично - искрена је била Бојана за поменути магазин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas