Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната глумица доживљава оптужбе на рачун тога да ТЕРА СИНОВЕ ДА СЕ ОБЛАЧЕ КАО ДЕВОЈЧИЦЕ: Бивши муж стао на њену страну (ФОТО)

''Качите се са погрешном вештицом''

1686820103_profimedia-0458492214-Megan-Fox-sa-sibnom-haljina.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Меган Фокс је огорчена поводом тврдњи да форсира своја три сина да носе одећу за девојчице.

'' Заиста не желим да вам дам толику пажњу, јер сте очигледно ловци на утицај'', написала је Меган преко Инстаграма, и додала:

'' Без обрзира на то колико очајни можете постати у било ком тренутку да стекнете богатство, моћ, успех или славу- никада не можете користити децу као полугу или друштвену валуту, посебно под злонамерним и погрешним изговором''.

Фокс која дели синове Ноу шенона (10), Бодија Ренсома (9) и Џурнија Ривера (6), са бившим мужем Брајаном Остином Грином оштро је одговорила америчком конгресмену који је започео ове оптужбе, речима да ''експлоатише идентитет њене деце''.

 


'' Качиш се са погрешном вештицом. Много пута су ме понижавали несигурни, импотентни, мали мушкарци као ти много пута, али ипак сам и даље овде'', глумица је упутила поруку конгресмену, који ју је оптужио на Твитеру речима:

'' Некада смо живели у истој заједници и наша деца су се играла у парку'', тврди он. ''Видео сам да су двоје њене деце потпуно сломљена, рекавши да их је мама натерала да носе одећу за девојчице, док је њихова дадиља покушавала да их утеши''. У одвојеном твиту, Старбак је додао да се све догодила наводно пре пет година.

''Веома чудна ситуација, али очигледно да ти момци нису били срећни'', наставио је Страбак.

Фото: Профимедиа

Међутим, њен бивши муж стао је у одбрану и одбацио ове тврдње бившег политичара:

'' Постоји само неколико људи у њиховом свету који заправо могу да потврде да ли је оваква прича истинита или не, и могу вам рећи са апсолутном сигурношћу да није'', рекао је Грин.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas