Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једном режиму исхране Меган Фокс дугује беспрекорну линију: Како је најлепшој жени пошло за руком да ни у једном периоду не кубури са вишком килограма?

Одузима дах где год да се појави

1686911280_meganf.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Америчка глумица Меган Фокс започела је каријеру пре више од две деценије, а пажњу светске публике на себе је скренула улогом у филму "Трансформерси".

Од тада је играла у више успешних остварења, а од својих првих холивудских дана је обавезно име на листама најатрактивнијих жена Холивуда и планете. Позирала је за насловнице многих престижних часописа, а занимљиво је да откако се прославила Меган Фокс изгледа, мање-више и уз тек повремене промене фризуре, идентично.

Савршен стас задржала је и након рођења синова Ное, Бодија и Џорнија, а тајна њене беспрекорне фигуре и здравља је у кето исхрани.

Како је она објаснила једном приликом, труди се да се држи дијете с ниским уделом угљених хидрата, која јој омогућава да остане у форми. Она конзумира мање порције висококвалитетних угљених хидрата и масти, док већину калорија добија од немасних протеина.

Како се храни Меган Фокс?

Меган Фокс избегава прерађену храну, млечне производе, рафинисани шећер и хидрогенизована уља, а њени водећи извори угљених хидрата су воће и поврће.

Добар део њеног јеловника заснован је на беланцима, лососу, пилећим прстима и протеинским шејковима, писао је Спортскееда.

Избегава све што има додате шећере, конзервансе и вештачке супстанце, а често конзумира маслиново уље, авокадо, коштуњаве плодове и семенке.

Избацила сам све што је лоше за мене, попут хлеба и нездравих грицкалица. Најлошија ствар коју уносим у свој организам је кафа – истакла је својевремено глумица. – Нема крекера, переда, чипса. Ништа нездраво!

Према њеним речима, током дана има пет мањих оброка, а обично једе следеће:

  • за доручак – беланца, бадеми, овсена каша
  • за ручак и вечеру – гриловани или димљени лосос са доста салате

Меган истиче и да себи не дозвољава "дане за варање", па уместо да једе оно што заиста жели, она само машта о томе.

Када бих имала дан за варање, јела бих пицу или торту – признаје глумица.

Ипак, она на уму нема само свој изглед, већ је у једном интервјуу истакла да се "због угљених хидрата осећала лоше".

Доручак смара најважнијим оброком у току дана и никад га не прескаче, а уз то је врло посвећена вежбању, пре свега кардио програму тренинга.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas