Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Позната глумица је зарађивала 250 хиљада долара по епизоди, а данас нема да плати кирију: Ево о коме је реч (ВИДЕО)

Након славе и гламурозног живота, остала је без пара

1629644451_bret.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен цхарлиеросе
Oglas

Глумица Брет Булер позната по улози у ситкому "Граце Ундер Фире", суочила се са новим животним околностима. Иако је деведесетих година, зарађивала 250 хиљада по епизоди у поментој серији, данас је суочена са избацивањем из стана, јер шест месеци није плаћала кирију, а тада се пожалила једном свом пријатељу.

Прочитајте још: Дала је име производу по Мелу Гибсону, а онда је уследио и његов одговор (ФОТО)

- Рекла сам му да сам вероватно чекала предуго и да сам у проблемима. Било ме је срамота - рекла је позната комичарка којој је пријатељ одлучио да помогне.

Живот Брет Батлер није био нимало лак. Имала је проблем са алкохолом и једва се развела од супруга који је физички злостављао. Такође, отац јој је био алкохоличар и агресивац, а током снимања поменуте серије, Брет се навукла на таблете против болова, јер је имала проблем са леђима.

"Била сам јако тешка"

Њена зависност, многима је сметала, па су због ње, колеге, напуштале серију усред пете сезоне.

- Истина, била сам луда и јако тешко. То се зна догодити, када користите дроге. Серију су требали одавно да укину . додала је.

Само неколико година касније, изгубила је имање у Џорџији јер није плаћала хипотеку, а након што амерички медији објавили причу да је завршила као бескућник, она је порекла те наводи и додала да никада није живела у склоништима за бескућнике.

Што се новца тиче, само је од серије зарадила преко 25 милиона долара, а то је богатство нестало, једним делом због расипништва, а другим делом због финанцсијске неодговорности: 

Прочитајте још: Поново у центру скандала: Бритни Спирс оптужена за физичко злостављање кућне помоћнице?

- Превише сам веровала људима који раде за мене, а много тога је украдено. То је моја глупост јер ништа нисам осигурала. Осим тога, пуно сам лове позајмила другима јер сам осећала кривицу. Као да се новца нисам могла довољно брзо решити - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas