Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната глумица на премијери филма показала своју витку линију: Ево у чему је ТАЈНА ИЗГЛЕДА Катарије Радивојевић (ФОТО)

Катарина има посебан режим исхране, а поред тога редовно вежба

1674038970_oluja_premijera_17012023_0081-Katarina-Rdivojevic-naslovna.jpg
Фото: АТА
Oglas

Заносна бринета Катарина Радивојевић (43), неко је за ким и даље многи мушкарци уздишу, па је тако било и приликом њеног последњег јавног појављивања. Лепа глумица се на премијери остварења ''Олуја'' на црвеном тепиху појавила са новом фризуром, дужим шишкама, а пленила је својим младалачко-необавезним изгледом. Она је на себи имала уску кратку ролку маслинасте боје, и црне панталоне високог струка, а у руци је носила црвену клач торбу. Уз цео изглед додала је и црну бунду. Ипак, од свега, највише пажње је привукла њена беспрекорна линија, која је чини се годинама не мења.

Фото: АТА

Прочитајте још: "Презгодна си": Софија Милошевић у припијеном црном комбинезону изазвала лавину реакција (ФОТО)

Како леп изглед није ту сам од себе, она је открила да у последњих пар година не једе глутен, те да је из своје исхране избацила пасту. Уколико једе тестенину, труди се да она буде пиринчана или кукурузна. Такође, кад год мож,е избегава млеко и млечне производе, али пије сурутку која је добра за мишиће али и за чишћење јетре.
Ипак, основ њене витке линије није само у начину исхране, већ и у томе што је редовна када је физичка активост у питању. 
Ујутру, током седам дана, на празан желудац попије два децилитра сока од лимуна, поморанџе или грејпфрута, који је у блендеру измешан са 3-4 чена белог лука и 3-4 кашике маслиновог уља, а може се ставити и мало ђумбира, да укус не би био грозан. Касније попије пола литра детокс чаја, преноси Глоссy. Током детоксикације храни се нормално, али не једе тешка јела.

- По завршетку куре осећам се лакше, боље, а тен заблиста. Кожа и иначе много говори о стању организма, а код мене је то посебно изражено - испричала је глумица једном приликом. 

Прочитајте још:"Не одустајем да одржим концерт у родном граду": Јелена Розга морала да откаже спектакл - "Добили смо шамар"

Погледајте како изгледа њен један дан. 

Доручак:

Дан почиње млаком лимунадом, која је веома добра за разградњу масти, и метаболизам уопште. Потом поједе неко воће, али углавном сезонско, оно које расте на простору на којем се налази тренутно.

Следи мусли или јечмена каша са сојиним или пиринчаним млеком. У њу можете додати много тога – гранолу, која позитивно утиче на пробаву, ланено семе, сушено воће, сушену аронију, какао, јер садржи доста минерала… После доручка попије кафу.
 

Ручак:

Око подне или један поједе неку пасту (кукурузну, пиринчану), а неретко одабере киноу или пиринач комбинован с поврћем или месом.

Прочитајте још: Пет савршених чајева за мршављење: Скините вишак килограма који сте добили током празника на природан начин

Вечера:

Настоји да вечера до седам, мада има и одступања. Обично поједе бифтек или пилетину и салату, а воли и домаћа кувана јела, попут ђувеча. Дешава се да због тога што снимање траје дуже него што је било планирано или је пак неке друге обавезе помере, не може да једе кад огладни.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas