Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дијета Катарине Радивојевић: Глумица је увек имала одличну линију, а сада открива шта подразумева њен јутарњи напитак

Катарина Радивојевић поклања велику пажњу свом изгледу и каже да јој је доста помогао у каријери, али препоручује свима да се негују и "изгледају добро за своје године"

1683187874_valter_fest_12092021_0082.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Откако је занела публику као лепа Зона Замфирова, никад се није десило да добије ни килограм вишка, па жене занима која је њена дијета.

Није лако одржавати тако витку фигуру у петој деценији, али Катарина одувек води рачуна о здравој исхрани. Последњих година је унела мало измена, а једна од њих је да избегава намирнице са глутеном, јер је приметила да јој он смета.

То значи и да нема више пасте, осим ако није од пиринчаног или кукурузног теста. Такође, престала је да конзумира млеко и млечне производе. Једино што упорно узима је сурутка, пошто је веома добра за мишиће, али и за чишћење јетре.

То не значи да Катарина никад себи не даје "одушка" за трпезом. Међутим, када се деси да мало "поклекне" пред мало мање здравом храном, глумица примењује седмодневни детокс. 

Он укључује јутарњи напитак од цитруса који се припрема по следећем рецепту: два децилитра сока од лимуна, поморанџе или грејпа који у блендеру помеша с 3-4 чена белог лука и 3-4 кашике маслиновог уља, а може се додати и мало ђумбира. Током детоксикације једе нормално, али не једе тешке оброке.

- Након завршеног третмана осећам се боље, а тен ми блиста. Кожа пуно говори о стању организма, а код мене је то посебно изражено - каже глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas