· · Komentari: 0

Poznata glumica na premijeri filma pokazala svoju vitku liniju: Evo u čemu je TAJNA IZGLEDA Katarije Radivojević (FOTO)

Katarina ima poseban režim ishrane, a pored toga redovno vežba

1674038970_oluja_premijera_17012023_0081-Katarina-Rdivojevic-naslovna.jpg
Foto: ATA

Zanosna brineta Katarina Radivojević (43), neko je za kim i dalje mnogi muškarci uzdišu, pa je tako bilo i prilikom njenog poslednjeg javnog pojavljivanja. Lepa glumica se na premijeri ostvarenja ''Oluja'' na crvenom tepihu pojavila sa novom frizurom, dužim šiškama, a plenila je svojim mladalačko-neobaveznim izgledom. Ona je na sebi imala usku kratku rolku maslinaste boje, i crne pantalone visokog struka, a u ruci je nosila crvenu klač torbu. Uz ceo izgled dodala je i crnu bundu. Ipak, od svega, najviše pažnje je privukla njena besprekorna linija, koja je čini se godinama ne menja.

Foto: ATA

Pročitajte još: "Prezgodna si": Sofija Milošević u pripijenom crnom kombinezonu izazvala lavinu reakcija (FOTO)

Kako lep izgled nije tu sam od sebe, ona je otkrila da u poslednjih par godina ne jede gluten, te da je iz svoje ishrane izbacila pastu. Ukoliko jede testeninu, trudi se da ona bude pirinčana ili kukuruzna. Takođe, kad god mož,e izbegava mleko i mlečne proizvode, ali pije surutku koja je dobra za mišiće ali i za čišćenje jetre.
Ipak, osnov njene vitke linije nije samo u načinu ishrane, već i u tome što je redovna kada je fizička aktivost u pitanju. 
Ujutru, tokom sedam dana, na prazan želudac popije dva decilitra soka od limuna, pomorandže ili grejpfruta, koji je u blenderu izmešan sa 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja, a može se staviti i malo đumbira, da ukus ne bi bio grozan. Kasnije popije pola litra detoks čaja, prenosi Glossy. Tokom detoksikacije hrani se normalno, ali ne jede teška jela.

- Po završetku kure osećam se lakše, bolje, a ten zablista. Koža i inače mnogo govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo - ispričala je glumica jednom prilikom. 

Pročitajte još:"Ne odustajem da održim koncert u rodnom gradu": Jelena Rozga morala da otkaže spektakl - "Dobili smo šamar"

Pogledajte kako izgleda njen jedan dan. 

Doručak:

Dan počinje mlakom limunadom, koja je veoma dobra za razgradnju masti, i metabolizam uopšte. Potom pojede neko voće, ali uglavnom sezonsko, ono koje raste na prostoru na kojem se nalazi trenutno.

Sledi musli ili ječmena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom. U nju možete dodati mnogo toga – granolu, koja pozitivno utiče na probavu, laneno seme, sušeno voće, sušenu aroniju, kakao, jer sadrži dosta minerala… Posle doručka popije kafu.
 

Ručak:

Oko podne ili jedan pojede neku pastu (kukuruznu, pirinčanu), a neretko odabere kinou ili pirinač kombinovan s povrćem ili mesom.

Pročitajte još: Pet savršenih čajeva za mršavljenje: Skinite višak kilograma koji ste dobili tokom praznika na prirodan način

Večera:

Nastoji da večera do sedam, mada ima i odstupanja. Obično pojede biftek ili piletinu i salatu, a voli i domaća kuvana jela, poput đuveča. Dešava se da zbog toga što snimanje traje duže nego što je bilo planirano ili je pak neke druge obaveze pomere, ne može da jede kad ogladni.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.