Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната глумица проговорила о борби са ОПАКОМ БОЛЕШЋУ: "Тумор је касније нестао"

Глумица Зинаида Дедакин је особа која где год да се појави плен својим ведрим духом.

1637747756_zinaida.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Увек оставља утисак ведре особе, која плени осмехом са којим иде кроз живот и са којим се изборила за своје место у глумачком свету. Али, јавности је непознат детаљ да је успела да се избори са здравственим проблемима.

Прочитајте још: Глумица Зинаида Дедакин је особа која где год да се појави плен својим ведрим духом. Краљица Елизабета расписала ИНТЕРЕСАНТАН КОНКУРС: Број писама која добија је све већи и потребна јој је помоћ

Тада се обратила за помоћ психотерапеуту Марку Пешићу за којег каже да јој је много помогао.

- Да, ја сам се разболела. Али кажем, тога више нема. Нисам више болесна. Али, оно што је најлепше у свему томе, ко ме је у свему томе лечио? Лечили су ме људи и та њихова топлина. Веровала сма у "беле мисли", али знате, то је то наше људско, док не доживите на својој кожи то не верујете. Моја деца су била моји спасиоци, породица и пријатељи - испричала је глумица, а потом додала:

- Баш пријатељи, они су ми излечили тумор. Тај тумор је нестао, који је иначе био веома велики. Била је заказана операција. Да ли неко верује или неверује? Више се тиме и не бавим. Моји пријатељи, љубав и топлина су буквално истопили тај мој тумор. Њега нема годинама - испричала је Зинаида у емисији “Ново доба”.

Прочитајте још: Ћерка Радета Шербеџије прошла је кроз прави ПАКАО: Након инвалидских колица упала је у депресију, а САДА је започела НОВО ПОГЛАВЉЕ (ФОТО)

Изборила се са свим проблемима и постала своја. Она је објаснила да јој се после психотерапије, којом је вратила љубав и радост према себи, победила опаку болест. Иако је имала заказану операцију, на њу није отишла јер се, како каже, тумор се "истопио". Од тада сматра да је јако важно захвалити се на свакој тегоби и доживљају, јер из свега што се човеку догоди у животу може извући поуку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas