Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Ćerka Radeta Šerbedžije prošla je kroz pravi PAKAO: Nakon invalidskih kolica upala je u depresiju, a SADA je započela NOVO POGLAVLJE (FOTO)

Lucija Šerbedžija odlučila je da progovori o teškom životnom periodu koji je sada iza nje.

1637696762_rade-s.png
Foto: Printskrin/Jutjub/K1 Televizija
Oglas

Ćerka Radeta Šerbedžije, Lucija Šerbedžija, krenula je očevim stopama - bavila se glumom i muzikom, a onda su je zadezili ozbiljni životni problemi.

Međutim, Lucija je uspela da se izbori, i sada je okrenula novi list - uskoro će izdati album sa deset pesama.

Pročitajte još: Bila je velika muzička zvezda, a onda je doživela NERVNI SLOM: Znate li o kome je reč? (FOTO)

- Nije bilo lako da počnem da pišem. Ipak, rekla sam sama sebi, Lucija, moraš krenuti. Zamisli najlepšu ljubavnu pesmu na papiru koju si ikada pročitala i kreni. I tada sam shvatila da je poenta u jednostavnosti i igri rečima - ispričala je glumica za "Jutarnji list".

- Volim da pevam, oduvek. Ima u tome nešto zanimljivo, pevači uvek vole da glume, a glumci da pevaju. Muzika mi je izuzetno važna u životu, pevanje mi je neizmerna radost, no još nikad nisam napravila ovako značajan korak, tako da se radujem - dodala je Lucija.

U poslednjih pet godina slomila je oba kuka – prvo joj je pukao jedan, nekoliko godina kasnije i drugi, pa u šali kaže da je sad “izbalansirana”.

Osim toga, poput mnogih, na početku pandemije upala je u depresiju.

- Protekli meseci su bili teški. Ali život me je naučio da se uvek trudim da budem pozitivna i da vidim svetlo. Ako pada kiša, kažem, super, automobil mi se pere. Bila sam nedonošče, prerano sam se rodila i jedva preživela, navikla sam se na borbu. Zato i sada mnogo radim na sebi - rekla je i dodala da se bavi planinarenjem i meditacijom.

                                PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas