Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Познати глумац отворио душу и открио непознате детаље о Вуку Костићу

Познати глумац испричао непознате детаље из свог живота

1620830740_Marko-Janketic2--1-.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ К1
Oglas

Глумца Марка Јанкетића не виђамо често у медијима, а данас је у једној емисији објаснио и зашто је то тако.

Прочитајте још: "Страшно је то": Славни глумац је због тешке операције провео три месеца у болници

- Сматрам да је све што имам да кажем најбоље да пренесем на сцени у позоришту или испред камере у серији или на филму – рекао је глумац у емисији „Кец на једанаест“ и додао: 

– Никада ми није пријатно да се сликам за новине, јер не умем да позирам. Људи то уче годинама и то им је посао - рекао је Марко и додао да све више бежи у природу, као и да му смета градска бука.

- Све више жудим за природом. Београд је постао неподношљив када је у питању гужва и трудим се да кад год могу негде побегнем. Недавно сам се вратио из Црне Горе, 13 дана сам био тамо и уживао. Мој отац и отац Вука Костића били су најбољи пријатељи, и играли су заједно у Југословенском драмском позоришту, а сада Вук и ја настављамо ту традицију. Често смо заједно у нашем завичају, у Црној Гори. То нас опушта и у томе уживамо – казао је на Јанкетић и најавио пету сезону серије „Убице мог оца“ у којој игра са својим добрим пријатељем Вуком Костићем, као и да једва чека премијеру филма "Тома. 

Као анегдоту са гледаоцима је поделио под којим је именом била позната средња школа коју је похађао. 

-Сви знају чувену београдску средњу школу коју су звали ЕПШ – „евентуално последња шанса“, а моја је била ДПШ – „дефинитивно последња шанса“ – са осмехом је казао Марко Јанкетић.  – Похађао сам Дрвно-прерађивачку средњу школу и једно време сам се бавио израђивањем стилског намештаја. Ко зна... Можда ћу се некада поново бавити тиме. Уживао сам у томе. 

У позоришту га можемо видети у сјајној представи „Лоренцачо“ која је освојила срца и публике и критике те је освојила неколико награда, снима другу сезону серије „Мочвара“ и ради на новом филму о којем још увек не сме да говори. 

Прочитајте још: Да ли ће Хари и Меган дати име девојчици према овом члану породице?

-Још је рано али биће времена да причамо и о томе. За сада, вредно радимо на новим епизодама серије „Три мушкарца и тетка“, уводе се нови ликови и серија се развија у занимљивом правцу. Мислим да ће та серија бити као добро вино, с временом ће бити све боља! А када је реч о Секи Саблић, она је толико сјајна да нам е свима понестало речи да то дочарамо – казао је Марко на телевизији К1. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas