Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познати ГЛУМАЦ оженио своју студенткињу: "Ми смо прича коју не желим делити са светом" (ФОТО)

Њима разлика у годинама није никаква препрека

1692876630_Foto-Ataimages.rs-Branimir-Popovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Познатог црногорског глумца Бранимира Поповића (56) одувек су обожавале жене, а због своје улоге у српској верзији серије "Династија" стекао је надимак нашег Блејка Карингтона, преноси Задовољна.

Овај вечити шармер, који тренутно бриљира као медијски магнат Војо Ајкула у теленовели "Од јутра до сутра", ужива у браку са Сањом Јовићевић Поповић, колегиницом са Цетиња која је 21 годину млађа од њега. Сања, прелепа 35-годишња глумица, прославила се својом улогом богаташице Бојане у серији "Будва на пјену од мора". Тренутно има и споредну улогу у истој серији "Од јутра до сутра", где сарађује са својим супругом.

 

Љубавна прича између Бранимира и Сање заиста је интригантна. Први пут су се срели на Факултету драмских уметности на Цетињу, где је Бранимир предавао, а Сања била студенткиња. Касније су се поново зближили на снимању серије "Будва на пјену од мора" 2012. године, где су заједно делили многе сцене. Из те сарадње родила се љубав, мада су се суочавали са двоумљењима због значајне разлике у годинама, како су извештавали медији. Ипак, 2013. године су се венчали на Јахорини, а исте године им се родила ћерка Софија, симбол њихове љубави.

Иако познати пар ретко експонира свој однос јавно, када се појаве заједно, зраче пред објективима.

- Ми смо прича коју не желим делити са светом ради нашег личног мира - изјавио је глумац пре неколико година. Маркантни глумац рођен је пре 56 година у Подгорици, тадашњем Титограду. Дипломирао је глуму на Академији сценских уметности у Сарајеву, а током своје каријере се истакао у бројним улогама на позорницама Србије и Црне Горе. Гледали смо га и у филмовима попут "Стршљена", "Нормалних људи" и "Турнеје".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas