Oglas
· · Komentari: 0

Poznati GLUMAC oženio svoju studentkinju: "Mi smo priča koju ne želim deliti sa svetom" (FOTO)

NJima razlika u godinama nije nikakva prepreka

1692876630_Foto-Ataimages.rs-Branimir-Popovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Poznatog crnogorskog glumca Branimira Popovića (56) oduvek su obožavale žene, a zbog svoje uloge u srpskoj verziji serije "Dinastija" stekao je nadimak našeg Blejka Karingtona, prenosi Zadovoljna.

Ovaj večiti šarmer, koji trenutno briljira kao medijski magnat Vojo Ajkula u telenoveli "Od jutra do sutra", uživa u braku sa Sanjom Jovićević Popović, koleginicom sa Cetinja koja je 21 godinu mlađa od njega. Sanja, prelepa 35-godišnja glumica, proslavila se svojom ulogom bogatašice Bojane u seriji "Budva na pjenu od mora". Trenutno ima i sporednu ulogu u istoj seriji "Od jutra do sutra", gde sarađuje sa svojim suprugom.

 

LJubavna priča između Branimira i Sanje zaista je intrigantna. Prvi put su se sreli na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je Branimir predavao, a Sanja bila studentkinja. Kasnije su se ponovo zbližili na snimanju serije "Budva na pjenu od mora" 2012. godine, gde su zajedno delili mnoge scene. Iz te saradnje rodila se ljubav, mada su se suočavali sa dvoumljenjima zbog značajne razlike u godinama, kako su izveštavali mediji. Ipak, 2013. godine su se venčali na Jahorini, a iste godine im se rodila ćerka Sofija, simbol njihove ljubavi.

Iako poznati par retko eksponira svoj odnos javno, kada se pojave zajedno, zrače pred objektivima.

- Mi smo priča koju ne želim deliti sa svetom radi našeg ličnog mira - izjavio je glumac pre nekoliko godina. Markantni glumac rođen je pre 56 godina u Podgorici, tadašnjem Titogradu. Diplomirao je glumu na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu, a tokom svoje karijere se istakao u brojnim ulogama na pozornicama Srbije i Crne Gore. Gledali smo ga i u filmovima poput "Stršljena", "Normalnih ljudi" i "Turneje".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas