Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познати глумачки пар се РАЗВЕО пре 7 година, а сада су изненадили јавност ЛЕПИМ ВЕСТИМА (ФОТО)

Глумачки пар враћа веру у љубав.

1645112447_curovici.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/tijana_curovic
Oglas

Глумци Тијана Чуровић (41) и Славиша Чуровић (44) развели су се пре седам година, а њихова ћерка Таја (15) увек је била њихов центар света и повезивала родитеље.

Међутим, сада је дошло до преокрета ком се нико није надао.

Након развода, Тијана и Славиша су често виђени заједно... Прослављали су ћеркин рођендан, одлазили на концерте, представе, у ресторане и посластичарнице, као да се нису ни раздвојили па је јавност често била збуњена.

Прочитајте још: "Да ми је неко рекао да ћу се заљубити, не бих му веровао": Момчило Оташевић о љубави са 9 година старијом колегиницом"

Тијана је недавно објавила заједничку фотографију, а описом још више збунила јавност.

- Шта остаје иза нас ако не породица - написала је Тијана.

Медији су врло брзо ступили у контакт са њом како би сазнали шта се дешава, а глумица је кратко саопштила лепе вести.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/tijana_curovic

- Нећемо давати веће интервјуе, али да, поново смо сви заједно - рекла је Тијана за "Стори".

За разлику од многих разведених парова, Тијана и Славиша успели су да преброде све што их је раздвајало и да сачувају своју породицу. Међутим, и даље је мистерија шта је био развод њиховог разлаза јер очигледно љубави није недостајало док су се све време понашали као да до разлаза није дошло, а на крају се и поново окупили.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas