Oglas
· · Komentari: 0

Poznati glumački par se RAZVEO pre 7 godina, a sada su iznenadili javnost LEPIM VESTIMA (FOTO)

Glumački par vraća veru u ljubav.

1645112447_curovici.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/tijana_curovic
Oglas

Glumci Tijana Čurović (41) i Slaviša Čurović (44) razveli su se pre sedam godina, a njihova ćerka Taja (15) uvek je bila njihov centar sveta i povezivala roditelje.

Međutim, sada je došlo do preokreta kom se niko nije nadao.

Nakon razvoda, Tijana i Slaviša su često viđeni zajedno... Proslavljali su ćerkin rođendan, odlazili na koncerte, predstave, u restorane i poslastičarnice, kao da se nisu ni razdvojili pa je javnost često bila zbunjena.

Pročitajte još: "Da mi je neko rekao da ću se zaljubiti, ne bih mu verovao": Momčilo Otašević o ljubavi sa 9 godina starijom koleginicom"

Tijana je nedavno objavila zajedničku fotografiju, a opisom još više zbunila javnost.

- Šta ostaje iza nas ako ne porodica - napisala je Tijana.

Mediji su vrlo brzo stupili u kontakt sa njom kako bi saznali šta se dešava, a glumica je kratko saopštila lepe vesti.

Foto: Printskrin/Instagram/tijana_curovic

- Nećemo davati veće intervjue, ali da, ponovo smo svi zajedno - rekla je Tijana za "Stori".

Za razliku od mnogih razvedenih parova, Tijana i Slaviša uspeli su da prebrode sve što ih je razdvajalo i da sačuvaju svoju porodicu. Međutim, i dalje je misterija šta je bio razvod njihovog razlaza jer očigledno ljubavi nije nedostajalo dok su se sve vreme ponašali kao da do razlaza nije došlo, a na kraju se i ponovo okupili.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas