Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познати ПЕВАЧ доживео велику ТРАГЕДИЈУ: Девојка му је преминула на наступу

Трагедија која је обележила певачев живот

1709294597_Foto-Ataiamges.rs-Petar-Mitic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певач Петар Митић 2009. године доживео је велику трагедију, када је његова бивша девојка и пријатељица преминула на његовом наступу.

Певач је о немилом догађају говорио својевремено, а том приликом је открио на који начин је сазнао за ову тужну вест.

– То је веома тужна прича. Звала се Сања, били смо сарадници. То је девојка која је радила са мном док сам радио тезге у Врању – присетио се певач у емисији, па наставио:

– Нажалост, неки млади људи нас пре времена напусте. Такве људе не треба никако заборавити, вредни су помена увек, али бежим од тога јер сам веома емотиван и јер ме све то дотиче. Али лепо је сетити се ње.

Петар је испричао да се трагедија десила на његовом наступу и додао да је у медијима дошло до забуне када су објавили да му је преминула девојка.

– Ја сам дошао да радим, а када се то десило ми смо били добри пријатељи, тако да сам више изгубио правог пријатеља и друга, а не девојку јер сам у том тренутку био са другом. Зато је дошло до неспоразума у медијима, али свакако је један велики губитак – изјавио је Петар тада за "Гранд магазин".

Иначе, Петар Митић и Ивана Павковић већ су годинама у складном браку, а из те љубави добили су троје деце.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas