Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Причало се о њиховом разводу, а они из дана у дан били све јачи: Петар Митић искрено о браку са Иваном Павковић

Ивана Павковић и Петар Митић недавно су постали и родитељи близанаца

1672654968_hello_party_03112022_0256.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Пар Ивана Павковић и Петар Митић важе за један од најстабилинијих на нашој јавној сцени. Граде животе и каријере далеко од скандала и чувају породицу на најлепши начин.

Њихова љубав је почела у такмичењу "Звезде Гранда", крунисана је браком 2016. године, а онда је дошао први син Вујадин. Прошла година донела им је јос двоје деце, близанце, Војина и Вука.

Иако је у њиховом животу све било баш како треба, појавиле су се приче о разводу пара, што је тешко пало и њима и њиховим породицама.

Прочитајте још: Александра Пријовић о новогодишњој ноћи и жељама сина: "Припремам велике ствари"

- Десило се то да су се оптеретили и насекирали брижни људи. Дигао се 'хајп' у медијском смислу. Постоји група људи која воли да чује нешто лепо и она друга која воли скандал. Не би ријалити био гледан, ни занимљив без тога. У том тренутку кад смо се трудили и чували брак, 'бап' вест да се разводимо. Зове новинарка Ивану и пита да ли се разводимо, а нас двоје, загрљени у кревету" - рекао је Петар у емисији "Сценирање" и додаје да је само важно шта они сами знају:

- Када је неко јак, можеш да пишеш о мени шта год хоћеш, ако ја знам да то нисам, неће то мене уздрмати.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas