Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ивана Павковић и Петар Митић о одгајању тројице синова: "Без ње не бих могла да радим"

Ивана Павковић и Петар Митић су прошле године постали родитељи близанаца, Вујадина и Вука

1688821167_cfc93c3e1da5f87f9b64033015fcc78b53907211.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

За Ивану Павковић и Петра Митића 2022. година била је пуна радости. У септембу је у њихов дом стигао двоструки благослов, добили су близанце Војина и Вука. Страрији син Вујадин највише се обрадовао браћи, а кад год може помаже мами и тати. Шта више, помаже им цела породица, а пронашли су и бебистерку.

- Нашли смо и бебиситерку која нам помаже, и без ње не бих могла да радим, али буду и бабе и деде, и бебиситерка и срећна сам што тако одрастају - рекла је Ивана, док се Петар дотакао недавне приче да су обоје побегли од својих родитеља и дошли у Београд да успеју а сада их моле да се врате.

- Онда је, врло брзо, дошло време да молиш родитеље да се врате. Јако ми је жао људи који су у оваквој ситуацији, а да немају подршку родитеља. Ми се понекад и посвађамо, али то су нормалне здраве свађе. Ваља и то, рекао је Митић - рекао је за Пинк певач.

Ивана је недавно говорила о томе као је старији син прихватио браћу.

- Знала сам какво је дете и знала сам да ће све то прихватити добро. Сви су нас плашили да ће бити проблема, али он толико њих воли и мази их да се некада и унервозе - рекла је Ивана и додала какав је био осећај када је сазнала да су у питању близанци:

- И сада се јасно сећам момента када сам сазнала да уместо једног живота, ја у себи носим два. Докторове речи: 'Имаћете близанце' су у мени изазвале шок и збуњеност. Морам да признам да сам била помало уплашена. Свакако, тај страх је кратко трајао. Сада нас има петоро и могу рећи да сам заиста благословена мајка и супруга. Дана када сам угледала та два мала живота, више се нисам плашила - признала је певачица и додала.

- Сада имам три живота о којима треба бринути и поносна сам. Имати њих око себе је моје богатство и хвала драгом Богу на свој срећи коју ми је дао.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas