Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Права истина о сукобу Кејт Мидлтон и Меган Маркл: Коначно је откривен разлог њиховог неслагања

Меган Маркл расплакала је Кејт Мидлтон из помало бизарног разлога

1658577846_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton-Megan-Markl.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чини се како су се шушкања обистинила, те да се невесте принчева краљевске породице баш и нису најбоље слагале. Кад су принц Хари и Меган Маркл направили праву драму одлуком да напуштају краљевску породицу, на видело су почеле да излазе многе тајне за које ретко ко може да потврди да су истините, а једна од њих сада је потврђена.

Наиме, Меган је Кејт Мидлтон расплакала на проби хаљина за деверуше поводом венчања ње и принца Харија. Меган је, наводно, хаљиницу Кејтине ћерке Шарлот упоредила с оном друге девојчице која је била деверуша.

'Могло би се рећи да је Меган похвалила Ајви уместо Шарлот'', написао је Том Бауер, писац и бивши британски новинар, у својој новој књизи ''Ревенге'', биографији која говори о краљевској породици.

Прочитајте још: Јелена Томашевић раме уз раме са Бочелијем: Највољенији тенор данашњице одлучио да му Јелена буде гошћа на концерту (ВИДЕО)

Осим хаљиница, Кејт и Меган се нису слагале око одлуке да ли деверуше треба да носе најлонке испод хаљиница.

Мајка малене Ајви, ДЖесика Малрони, сложила се с Меган да деверуше не носе најлонке, што је још више наљутило Кејт, која је рекла да је то кршење протокола, а правило гласи да девојке и жене краљевске породице увек морају да носе најлонке и не показују голе ноге.

Осим најлонки и изгледа хаљине, Кејт је наљутила и дужина саме хаљинице. Сматрала је да је Шарлотина хаљина прекратка, те да не пристаје на то, с чим се Меган опет није сложила.

Меган је у овој причи ипак победила, те деверуше нису носиле најлонке, а тешко је по фотографијама просудити јесу ли поправљали и дужину Шарлотине хаљинице или не.

Први наводи о овом случају јавили су се још 2018. године, одмах након венчања Харија и Меган, а о њиховој свађи се пуно писало.

Меган је касније у интервјуу окренула причу рекавши да је ''Кејт била нешто узрујана и да се због тога нису сложиле''. Испричала је и како се Кејт извинила и чак јој донела букет ружа за извињење.

''Мислим да више уопште не треба да причамо о томе. Извинила се и прошло је. Не морамо више никоме да се оправдавамо, људи који су били тамо знају како је било'', рекла је Меган.

Причи овде није крај, а Меган је у гостовању код Опре Винфри рекла како је Кејт расплакала њу, а не она Кејт.

''Не, не. Догодило се супротно. И не говорим ово како бих оцрнила некога, недеља пре венчања била је заиста напорна. Кејт се извинила'', рекла је Меган и за ову причу опет додала да је Кејт донела и цвеће за извињење.

Том је у књизи написао да су извори који су му говорили о односу Меган и Кејт били против Меган, па да је и то утицало на комплетан утисак. Потом је додао како су њих две и након венчања наставиле с препиркама.

У емисији "Гоод Морнинг Бритаин", Том је открио како је Меган јасно рекла људима који раде за њу да не смеју да причају с њим, али је он ипак успео да наговори чак 80 људи који су касније причали о раду с Меган.

Додао је и да у биографији ништа није лаж, те да никога није именовао, али су све информације проверене с неколико особа које су повезане с краљевском породицом.

''Кејт је била уморна након рођења сина Луја, кад су трајале припреме за венчање, те је често била иритирана Меганиним начином третирања особља'', испричао је.

Једна особа која је радила за краљевску породицу казала је како је Меган показивала врло мало разумевања за оне који нису имали блиске везе с њом.

Овакви су наводи били чести, а Меган је очито била трн у оку многих за време боравка у краљевској породици.

Преломна тачка догодила се почетком 2020. године, кад су Меган и Хари одлучили да напусте краљевску породицу.

Овим поступком јавност је била подељеног мишљења. Док су неки бранили Меган и говорили како краљевска породица није волела њу, други су пак стали на страну омиљене породице, те су говорили да је Меган била та која је покушала да промени нешто што није могуће јер није успела да се прилагоди, те да је краљевска породица није волела због њене мешане расе.

Истину, ипак, знају само краљевска породица и њено верно особље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas