· · Коментари: 0
ИГРА СУДБИНЕ

Права пепељуга! Од робијашице до најутицајније модне иконе и манекенке, невероватна прича Лене Перминове! (ФОТО)

Преко трња до звезда, најбоље описује турбулентан пут Елене Перминове.

1627469183_pjimage--7-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ ленаперминова

Једна од најутицајнијих Рускиња у свету високе моде, без које не може да прође ни један важнији догађај је Елена Перминова.

Њен пут до успешне манекенке и блогерке није био ни мало лак и више личи на бајку о Пепељузи него на класичну причу коју очекујете да чујете о животу тридесетчетворогодишње милијардерке.

Прочитајте још: Деца из "Секс и града" су порасла и ево како изгледају: Сада они имају љубавне проблеме? (ФОТО/ВИДЕО)

Проблеми са законом

Рођена у Новосибирску, Елена је већ са 16 година одлучила да напустити родитељски дом. Убрзо је упала у лоше друштво, што је довело до тога да буде ухапшена.

Под утицајем знатно старијег мушкарца у којег је била заљубљена, Елена је диловала екстази по клубовима.

Приликом испитивања у полицији, она је открила за кога је радила и осуђена је на шест година затвора. У Русији у то време није постојао програм заштите сведока и Елени су свакодневно претили смрћу, будући да је издала банду за коју је радила.

У најтежем тренутку у животу, појавио се њен принц на белом коњу.

Судбоносни сусрет

- Полиција ју је оптужила да је учествовала и у организацији диловања дроге, а дилер којег је издала претио јој је смрћу. У руском правном систему не постоји нагодба са доушницима нити заштита сведока па је осуђена на шест година затвора. Ја сам у том тренутку радио на кампањи за доношење закона о заштити сведока и њен отац ми је послао писмо. Упознао сам њега и Елену, а почели смо да се забављамо тек неколико година касније - рекао је својевремено Еленин садашњи муж, бивши КГБ-ов агент и руски милијардер, филантроп и медијски могул Александер Лебедев.

Елена је потом завршила економију на московском универзитету, покорила свет моде и удала се за Лебедева. 

Данас имају срећан брак и троје деце (четврто на путу), а на Еленином Инстаграм профилу можете наћу прегршт фотографија на којима проводи време са породицом, која јој је најважнија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.