· · Komentari: 0
IGRA SUDBINE

Prava pepeljuga! Od robijašice do najuticajnije modne ikone i manekenke, neverovatna priča Lene Perminove! (FOTO)

Preko trnja do zvezda, najbolje opisuje turbulentan put Elene Perminove.

1627469183_pjimage--7-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ lenaperminova

Jedna od najuticajnijih Ruskinja u svetu visoke mode, bez koje ne može da prođe ni jedan važniji događaj je Elena Perminova.

NJen put do uspešne manekenke i blogerke nije bio ni malo lak i više liči na bajku o Pepeljuzi nego na klasičnu priču koju očekujete da čujete o životu tridesetčetvorogodišnje milijarderke.

Pročitajte još: Deca iz "Seks i grada" su porasla i evo kako izgledaju: Sada oni imaju ljubavne probleme? (FOTO/VIDEO)

Problemi sa zakonom

Rođena u Novosibirsku, Elena je već sa 16 godina odlučila da napustiti roditeljski dom. Ubrzo je upala u loše društvo, što je dovelo do toga da bude uhapšena.

Pod uticajem znatno starijeg muškarca u kojeg je bila zaljubljena, Elena je dilovala ekstazi po klubovima.

Prilikom ispitivanja u policiji, ona je otkrila za koga je radila i osuđena je na šest godina zatvora. U Rusiji u to vreme nije postojao program zaštite svedoka i Eleni su svakodnevno pretili smrću, budući da je izdala bandu za koju je radila.

U najtežem trenutku u životu, pojavio se njen princ na belom konju.

Sudbonosni susret

- Policija ju je optužila da je učestvovala i u organizaciji dilovanja droge, a diler kojeg je izdala pretio joj je smrću. U ruskom pravnom sistemu ne postoji nagodba sa doušnicima niti zaštita svedoka pa je osuđena na šest godina zatvora. Ja sam u tom trenutku radio na kampanji za donošenje zakona o zaštiti svedoka i njen otac mi je poslao pismo. Upoznao sam njega i Elenu, a počeli smo da se zabavljamo tek nekoliko godina kasnije - rekao je svojevremeno Elenin sadašnji muž, bivši KGB-ov agent i ruski milijarder, filantrop i medijski mogul Aleksander Lebedev.

Elena je potom završila ekonomiju na moskovskom univerzitetu, pokorila svet mode i udala se za Lebedeva. 

Danas imaju srećan brak i troje dece (četvrto na putu), a na Eleninom Instagram profilu možete naću pregršt fotografija na kojima provodi vreme sa porodicom, koja joj je najvažnija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.