Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Правите ми ПАКАО од живота": Ђорђе Давид се огласио из Северне Македоније

Ђорђе Давид још увек не може да напусти Северну Македонију, а његова документа се налазе у Јавном тужилаштву у Куманову

1706519807_1705835543_Foto-Ataimages.rs-Shuttertsock-Printscreen-Instagram-192_rs--1-.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Схуттертстоцк, Принтсцреен/ Инстаграм - 192_рс
Oglas

Ђорђе Давид, рок музичар и члан жирија Звезда Гранда, недавно је доживео стравичну саобраћајну несрећу у Северној Македонији у којој је страдала једна жена, огласио се из те државе и открио да се његова документа још налазе у тужилаштву.

Музичар се огласио на Инстаграму видео у којем је замолио све медије да не нагађају о његовој ситуацији у којој се налази јер му то отежава ситуацију.

- Имајте бар мало емпатије и разумевања према ситуацији у којој се налазим. Наиме, ја нисам добио документа, ја нисам напустио Македонију. Моја документа се налазе у Јавном тужилаштву у Куманову. Мени овде праве проблем и изазива мржњу код ових људи, отежавате ми ситуацију, правите ми пакао од живота. Кад будем узео документа и кад пређем границу ја ћу први да се јавим - рекао је Ђорђе Давид.

Подсетимо, Ђорђу Давиду су одузета документа после несреће у којој је једна жене изгубила живот пошто је на њу колима на ауто-путу налетео музичар.

Ђорђе је открио све детаље како је до ње дошло.

- Тачно је, догодила се несрећа синоћ на 3 километра од македонске границе. Наводно су девојка и њен сапутник излазлазећи из свог места ушли на ауто-пут у супротном правцу. Возећи у супротном правцу девојка налеће на аутомобил и директно се судара са њим. Том приликом возач аутомобила у који је ударила је тешко повређен, њему се сад боре за живот, док је његов сапутник лакше повређен. Девојка која је возила ауто и ударила у њихов аутомобил је угрувана лакше повређена. Међутим, њен сапутник није - причао је Ђорђе.

- Након удеса они су остали на ауто-путу, један је у левој траци, други у десној и минит и по после тога ја налећем са брзином која је прописана обележјем на ауто-путу и ударам директно у њих. Мојим колима ударам сапутника који је шетао по ауто-путу. Била је магла, упалио сам дуга светла и то је био секунд. Ја сам налетео на ту особу која је шетала по путу. Од силине ударца сам скренуо са ауто-пута и зауставио се у неком шипражју. Срећа да сам имао јак аутомобил, иначе не знам шта би било са мном.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas