Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пре него што је постала позната, ЦАКАНА је радила посао кога се многи грозе

Драгица Радосављевић Цакана једна је до наших најпознатијих певачица, није поклела трендовима и у складњу са њима мењала музику, већ је остала доследна и верна себи и својој публици

1661856063_cakana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Пре певања, Цакана је на разне начине покушавала да заради новац, а сама је признала да јој је први посао био преко Омладинске задруге и то чишћење тоалета.

Прочитајте још: "Искористила сам последњи слободан викенд да мало уживам са својим мужем": ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ поделила како изгледа један њен и Новаков дан

- Преко Омладинске задруге сам први пут радила, сећам се. Са другарицом сам чистила мокри чвор. Прво су нас питали шта бисмо чистиле, као имате и мокри чвор, а ми нисмо знале да је то WЦ. Онда смо прешле на чишћење гелендера. Ми смо више блејале него што смо чистиле - са осмехом се присетила певачица у емисији ''Из профила'' и открила да је свој први зарађени новац уложила у реновирање породичне куће:

- Тада смо реновирали купатило, направили смо право купатило. Касније, кад сам већ била мајка кад је био земљотрес на Копаонику, реновирала сам кућу која је била оштећена.

Певачица је признала и да не жали да да новац за крпице, те је открила да је недавно купила патике које ретко ко може себи да приушти.

Прочитајте још: Никад виђена фотографија: Ево како су Лепа Брена и Лепа Лукић изгледале пре 40 година (ФОТО)

- Купила сам недавно патике у Њујорку и платила сам их 1.100 долара и питала сам се шта ми је ово требало. Толико су тешке, да је било питање када ћу их обути. Наравно завршиле су код моје унуке (смех) - пизнала је Драгица у поменутој емисији.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas