Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пред почетак представе су му јавили да је погинуо: Наш легендарни глумац открио због чега је оседео преко ноћи

Трагедија која га је променила за читав живот

1659595011_pele.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Глумац и професор на Факултету драмских уметности, Драган Петровић Пеле, у једном интервјуу је проговорио о једном од најтежих тренутака у животу.

Прочитајте још: Сека Алексић никад провокативнија: Певачица позирала у кревету без одеће, а онда је уследио коментар колегинице (ФОТО)

 Њему су наиме пред сам почетак представе јавили да му је погинуо старији брат. На питање како човек тако нешто издржи, глумац је рекао:

- Издржи. То је онај механизам самообмане. Исто је као и кад се посечеш. То не боли одмах, боли касније. Налет адреналина. У првом тренутку не осећаш ништа, онда кад се мало освестиш осећаш бес па тек онда тугу - рекао је Пеле.

Вест о томе да му је брат Зоран погинуо затекла га је у позоришту и то пред сам почетак представе.

"Сазнао сам пред сам почетак представе. Била је то сећам се 'Колубарска битка'. Није у то време било мобилних телефона, неко је јавио у позориште. Питао сам Мишу Јанкетића, пошто у тој представи он игра главну улогу, а ја сам имао две-три сцене, да ли могу да идем, да ли може да игра без мене. Каже ми - наравно. Улећем у неку крнтију од аута који сам тада возио и одлазим. Касније сам се освестио. Имао сам 28 година тада. И када сам се вратио на Академију, вратио сам се као сед човек - испричао је Пеле својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas